Přejít na obsah

Audi A3 8P / S-line / konwas

Doporučené příspěvky

hele pokud jsou dorazy přímo na tom podvozku tak je tam nech. Většinou ty z origo podvozku bývají delší a pak by ti to na nich zbytečně leželo = bylo tvrdý jak prase... Ono i když to stočíš úplně dolu tak to na těch od TA nejspíš ležet nebude... Kdyby jo tak je seřízneš ;) já se na to chystám tenhle víkend :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Ahoj koukám že sem píšou samý lidi co znám osobně a dlouho sem je neviděl :pivo: .Že Vás baví furt řešit to snížení a nízkej profil pneu :lol: . Tak ted mě ukamenujete :lool: .

Audi je moc pěkná a co na tom že je to 1,6 vždyť je to jen na plazení po městě :palec:

Jinak já to asi prodám

Upraveno uživatelem čermi
Odkaz ke komentáři

no nevím ja to budeš mít u A3 ale u OII je pod i nad zadní pružinou taková guma s vnitřním válečkem malinkým celý to má asi 1cm na výšku a to jsem tam nechal a jen prohodil origo pružinu za tu ze štelováku. Protože ta štelovací matice od AP má asi 2cm i když je stočená úplně dole. Takže tím jsem dosáhl dalšího 1cm dolu...

Odkaz ke komentáři

no nevím ja to budeš mít u A3 ale u OII je pod i nad zadní pružinou taková guma s vnitřním válečkem malinkým celý to má asi 1cm na výšku a to jsem tam nechal a jen prohodil origo pružinu za tu ze štelováku. Protože ta štelovací matice od AP má asi 2cm i když je stočená úplně dole. Takže tím jsem dosáhl dalšího 1cm dolu...

Tak takhle to udelam stejne, jelikoz si myslim ze i tak budu mit mezi kolem mezeru..

a moje miska kdyz je stocena, tak ma 1cm

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...