konwas design Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 No nevím ale já jsem Asik dost konzerva mě se líbi ty stříbrný Me na tom VT taky :D ale potrebuju balit kocicky a navic chci provokovat :D dorazy dam asi origo, aby to nebylo tak tvrdy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 hmm to já už mám po balení :) No nevím aby to ty sériový dorazy vydrželi podle mě budou mít tvrdší složení než série aby se hned nerozpadly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) Nema nekdo slevy na pneu? Nebo kde nakoupit nejlevneji? toho rozmeru se zacinam obavat 215/35 je fakt hodne maly kolecko a na VT je auto na vzduchu, to je trochu rozdil no.. a 205/40 je zase podstatne drazsi pneu Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Napis Martypovi. :) Ja u nej bral tenhle rozmer 215/35/19, tyhle pneu nikde moc nejsou a on zaridil super cenovku. Pneu jsem bral Falken, presny typ ted z hlavy nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Napis Martypovi. :) Ja u nej bral tenhle rozmer 215/35/19, tyhle pneu nikde moc nejsou a on zaridil super cenovku. Pneu jsem bral Falken, presny typ ted z hlavy nevim. To zrovna tenhle rozmer mi prijde normalni stejne jako 215/40/18 ale zkusim diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tak si zarid pneuobchod. V tomhle rozmeru jsou samy nejaky neznackovy pneu, jinak nic nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tak si zarid pneuobchod. V tomhle rozmeru jsou samy nejaky neznackovy pneu, jinak nic nebylo. Tak ja najedu na pneu max 10tis, takze me Nankankg NS-II budou bohate stacit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Ty jediny byly k sehnani prave. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 hele pokud jsou dorazy přímo na tom podvozku tak je tam nech. Většinou ty z origo podvozku bývají delší a pak by ti to na nich zbytečně leželo = bylo tvrdý jak prase... Ono i když to stočíš úplně dolu tak to na těch od TA nejspíš ležet nebude... Kdyby jo tak je seřízneš ;) já se na to chystám tenhle víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Ja se na to taky chystam. Jeste ve slozeni s nizsima miskama. Vzduch je pro balonky. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 chjetjov: ty mas v lete vyndany misky pod pruzinou na zadni naprave? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Nedockam se jara, navic budu chvili bez prace.. to je v prdeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 (upraveno) Ahoj koukám že sem píšou samý lidi co znám osobně a dlouho sem je neviděl .Že Vás baví furt řešit to snížení a nízkej profil pneu . Tak ted mě ukamenujete :lool: . Audi je moc pěkná a co na tom že je to 1,6 vždyť je to jen na plazení po městě Jinak já to asi prodám Upraveno Únor 7, 2012 uživatelem čermi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Ale neprodas :) uvidis.. co bys chtel jinyho? Vzdyt si ted poridil ty 18" :) to chce jeste jednu sezonu :P btw: ta sestrenka dobra.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 prodam,inzeraty dám i když nějakej ženich se rýsuje už teď 18tky si nechám na to nový co chci já jí to vyřídim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Chce to A6 Avant, ja vim, ja vim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 A6 by byla dobrá ,ale pro mě nedostupná. Když by to vyšlo tak chci OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Fakt jo? To ja bych ze Supa do OII teda nepresedal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Nechci to tady konwasovi moc zasírat. Sup je jendo starej a dost drahej na provoz(teda myslim tu mojí variantu)a octa je novější auto . Uvidím jak se to všechno vyvrbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Výročí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Hezký pane Čermi nedivím se ti tenkrát jsem tohle řešil taky a ta octa byla schůdnější !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 chjetjov: ty mas v lete vyndany misky pod pruzinou na zadni naprave? Jj celou tu stelovaci matku mam pryc a misto toho origo gumovou podlozku co drzi pruzinu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Jj celou tu stelovaci matku mam pryc a misto toho origo gumovou podlozku co drzi pruzinu. :) Kde se da ta podlozka sehnat? Je tam vubec zapotrebi? Normalni pruzina taky prece nema.. THX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Kde se da ta podlozka sehnat? Je tam vubec zapotrebi? Normalni pruzina taky prece nema.. THX Nevím jak na OII ,ale na OI máš pod zadní pružinou takovou hliníkovou vložku, na kterou sedne pružina (asi aby se nepodrápalo rameno?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 no nevím ja to budeš mít u A3 ale u OII je pod i nad zadní pružinou taková guma s vnitřním válečkem malinkým celý to má asi 1cm na výšku a to jsem tam nechal a jen prohodil origo pružinu za tu ze štelováku. Protože ta štelovací matice od AP má asi 2cm i když je stočená úplně dole. Takže tím jsem dosáhl dalšího 1cm dolu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 no nevím ja to budeš mít u A3 ale u OII je pod i nad zadní pružinou taková guma s vnitřním válečkem malinkým celý to má asi 1cm na výšku a to jsem tam nechal a jen prohodil origo pružinu za tu ze štelováku. Protože ta štelovací matice od AP má asi 2cm i když je stočená úplně dole. Takže tím jsem dosáhl dalšího 1cm dolu... Tak takhle to udelam stejne, jelikoz si myslim ze i tak budu mit mezi kolem mezeru.. a moje miska kdyz je stocena, tak ma 1cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 No uvidis ja jaem tu vejsku steloval uz asi 5 krat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Výfuck vol.2 super sound.. basovejsi, ve votackach neurvanej = jsem spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 (upraveno) Vymezovaci krouzky 405,- Kdyz uz jsem to objednal tak doufam ze aspon spravnej rozmer.. 72-57,1 kolo na zkousku Upraveno Březen 7, 2012 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Já je kdysi objednával v LTM v pneuservise a chtěli po mě asi 50kč/ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.