Přejít na obsah

Turbo - zatuhlé naklápěcí lopatky - můžou se samy zase rozchodit?

Doporučené příspěvky

Už jsem psal v jiných vláknech, ale tady se chci samostatně zeptat na konkrétní věc - můžou se jednou zatuhlé lopatky znovu samy rozchodit? Jaká je pravděpodobnost tohoto úspěchu?

/Popis historie - koupil v srpnu, odjel dovolenou + něco (cca 6tkm), nic jsem nepozoroval, a pak mi to někdy skočilo do nouzáku. Od té doby jsem za ni trochu víc bral než dřív, ale nedržel jsem nikdy tak dlouho aby tam nepadla, jen občas jsem ji podržel až do nouzáku. Teď cca týden jsem zkoušel podržet až do nouzáku, ale nespadlo to tam - jestli se vzpamatovaly, nebo nouzák dělalo něco jiné a vyřešilo se samo - nějaká ztráta podtlaku netěsností?/

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě mluvím o ALH, mám r.v.2004. V tom už jsem se zorientoval dříve - původně jsem sháněl 66kw kvůli pevným lopatkám, po nákupu bylo překvápko, že poslední 66kw už měly naklápění. Už bylo pozdě, ale zase tak moc nelituju...

Jen jsem chtěl slyšet zkušenost jestli jednou zatuhlé lopatky jsou samy schopny třeba pouhým ježděním trochu "dravějším" stylem znovu "obživnout". Jestli se to stává, nebo jestli u mne nastal zázrak jeden z tisíce. A nebo jestli jsem jen špatně vyhodnotil padání do nouzáku jako zatuhlé lopatky a ono to bylo něco jiné a teď se to nějak samo stabilizovalo a nepadá to...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...