shotik Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 asi to nebude nahoda, stejny misto a znova takova sestava cisel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 Tak po tech letech uz me zacala okta nudit tak jsem se rozhodl taky poshanet rs naraznik :) rad bych pouze takovy sport look bez rs znaku a pouze s lizatkem na patych dverich bez kridla. Nevite nekdo kolik odstinu ma 9156? Nebo je jen jeden a neexistuji pododstiny ? Priklad: kdyz bych sehnal naraznik zadni facelift v me barve, zda bude sedet odstinem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tato barva je jen jedna. Ale nikdo nevi jak je naraznik vybledlej a nebo v jakym stavu je tvuj lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Ja slysel ze ma dva pododstiny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Aha myslel jsem, ze specifikace podle cisel je nezamenitelna narozdil napr. od slovniho pojmenovani, kdy mute mit grafitova barva ruzny odstiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Nene. Myslim to tak ze moje barva 9156 ma jeste dalsi pododstiny. :( Jinak jsem zkousel psat asi do peti lakoven kvuli lakovani spodku narazniku na predface a ze trech neodepsali a ze dvou ze material neni pod lak takze smolik. Nikdo to nechce udelat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.