Giancarlo Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 a jestli pak jsem nebyl spíš nakrklej, že mě ten krám (čti O1) nebude stát další prachy :) a preto aby ta nestal tak si ho potom zas znizoval, kupil nové nenapadne disky a prekopal cely intros :) :) ! Sa len vyhovaras stale, ale tu kazdy vie kde je pravda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 ma akorat plnou hubu reci :) neni nic jednodussiho, nez to auto prodat a poridit jiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Super maco :lool: Nevyplatilo by se koupit FII v eleganci a dolepit tam pár plasťáků? Protože Scout je postavanej výbavově na Ambiente Co tam bude za motor 1.2 TSI 77 kW? Kamaráde tak po poradě s manželkou bude elegance :P +pár příplatků Přidávám foto barvy budoucího vozu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 pěkná barvička! :lool: motor bude předpokládám TSI 77kW :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 tak ta barva je unique teda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 pěkná barvička! :lool: motor bude předpokládám TSI 77kW :P Petře motor bude 63kw ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Takto bude vypadat interier fabči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 a preto aby ta nestal tak si ho potom zas znizoval, kupil nové nenapadne disky a prekopal cely intros :) :D !Sa len vyhovaras stale, ale tu kazdy vie kde je pravda :) láry fáry, zimáci jsem musel koupit a interiér - jen vršek a prodávat se mě to nechce, protože bych musel pořizovat nový a na to jsem opatrnej na korunu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.