Přejít na obsah

Jde mít 2 radia v aute?


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám takový dotaz.. Jde mít v aute 2 autoradia? Jde mi o to, ze chci mit radio na ktere budu mit pripojeny subwoofer v kufru a pak nejake druhe s velkym displejem na filmy atd.. Vim ze mozna si nekdo ted rekne tak proc to nenapojis vse do toho s tim displejem.. ale s displejem bych koupil tak do 4k coz nebude nejake moc zrovna znackove radio a urcite by to hralo hure nez autoradio ktere mam ted od Kenwood.. mate s timhle nekdo zkusenosti? dekuji

Odkaz ke komentáři

určitě to udělat jde ..bud koupíš radia kerý se daj propojit a nebo budeš mít každý zvlášt ale nevým jak to pak vymyslíš z repráky by si musel mít nejaký přepínač aby si vzdicky přepnul repran na požadovaný radio

 

a jestli si máš koupit radio z displejem do 4tis a radino na muziku tak za 3tis tak je lepší koupit jedno rádio za 7tis

 

http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/00867-vme-9309-ts.html

http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/01943-ddx3028.html

http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/01424-avh-1400dvd.html

 

radio z displajem sem měl taky a záleží co si tam pustíš když pustíš koncert 5.1 tak to aby si měl na to sestavenou aparaturu jinak nikdy nedocílích toho zvuku co ti nabízí ,a když pustíš videoklipy tak zase záleží jakou mají kvalitu atdd na filmy je to dobrý když máš deti a jel bys dál nikam .... ale já sem to rádio vyndal a dal sem si tam normální JVC a sem z pokojenej :palec:

Odkaz ke komentáři

zrovna jedno s dvd prodavam na aukru uz me to omrzelo a radsi mam v aute hudbu a zpravy co se deje na silnicich nez filmy :)

 

 

přesně jak říká to samí bylo umě a tebe to taky omrzí jestli ses na hudbu

 

 

 

tady to rádio ti vyjíždí a zajíždí displey a nebo zustane zasunutý když pouštíš jenom mp3

http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/00867-vme-9309-ts.html

Upraveno uživatelem ciimaa
Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

ja myslel ze hudba neni o radiu ale o reprakach a zesiku radio to tam jen prehrava ne kcemu nejake radio za 10000 mam toho hyunadie dost prez rok a v pohode jinak aparaturu tam mam spis repracky je tam reprak od fli 20 basak a pak jbl asi 30ku tusim a pohoda vic nepotrebuju a vepredu mam 16 ky maj neco kolo 500watt cena byla oko 6000kc a myslim ze staci no celkem je to neco okolo2-3kw a stejne to neviuziju

 

nevite kudy protahnout velkej kabel na muziku prez motor abych nemusel vrtat

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...