marlo Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Zdravím. Nedávno jsem koupil nové sedačky do své Octavia I Combi (r.v.2000), protože potřebuji nacpat dozadu 3 dětské autosedačky a neměl jsem tam tříbodový pás. To se povedlo, ale nyní řeším to, že potřebuji ten prostřední pás nějak uchytit na jedné straně ke kastli. A tam mám problém. Počítal jsem s tím, že plech, který je našitý na konci toho pásu, přidám pod šroub, pod který je momentálně uchycen bederní pás + protikus pro pás pasažéra u dveří. Jenomže šroub je krátký a navíc jsem zjistil, že to není ani M10, ani M12, ale M11 !!! Neskutečné . . . když sjem si nechal ve škodovce objednat přesně tenhle šroub z Octavia I Tour, tak jim přišel šroub úplně stejný. A zatím jsem pohořel úplně všude, kde jsem se ptal. Takže shrnuto: Mám M11x24 Potřebuji: M11x30 Nebo pomůže nějaká úprava ?? Máte s tím někdo zkušenosti ?? Děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Já to dělal v létě, a nějak jsem to tam dal. Myslím že tam bylo lanko, na kterém byl uchycen břišní pás a zástrč pásu. Přišrouboval jsem to k tomu, ale myslím že jsem tam nedával tu podložku. Zdálo se mi to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marlo Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Takže vzhledem k tomu, že delší šroub M11x30 (a navíc v provedení s jemným závitem) se normálně sehnat asi nedá, jsem konečně problém vyřešil tak, že jsem vypustil zinkovanou podložku, která aretuje segment zástrče pásu a bederního pasu proti pohybu kolem šroubu a místo ní jsem přidal plech. Točit se to nebude a tloušťka plechu na pásu je prakticky totožná s tloušťkou podložky. Jak to má originál verze TOUR nevím, ale takto to vypadá OK. Kdyby někdo chtěl, udělal bych foto, ale až bude tepleji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 tak pánové, dnes to řeším a nenašel jsem nikde na netu jak to někdo vyřešil tak jak to má být. Dlouhý šroub mám z fábie tam soudruzi dali dlouhý, ale i tak na tom pásu je to pod jedním úhlem a ta od zajištění pásu pod jiným takže při utahování se to spolu hádá a nezdá se mi to jako čistě provedená úprava. Může se mi někdo podívat kdo má TOURku s 3bodem jak to tam je popř. foto? děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.