panist Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Zdravim,nemáte někdo odpověd na špatný startování?Při startu se několikrát převalí,jakoby bez paliva,nebo cvakne na 1-3 válec a ticho,cca asi po 1 minutě chytne jak hodinky.Jinak na motor 2.0i(AQY) nedam dopustit. Dík za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Kontrolní otázka - Může relé odlehčovacího kontaktu X nějak zabránit nastartování motoru? Stalo se mi během 14 dní, že jsem nemohl nastartovat. Motor točil, ale ani neškytnul. Benzín tam šel, vstřikovače taky bez závady. Jen se z pod přístrojovky ozývalo během startování cvakání relátka. Tipoval bych to právě na to odlehčovací relé X. Včera se mi to podařilo nahodit až na asi 5-tý pokus. Mám sice již asi slabší a starší baterku, ale točilo to dobře a na ten 5-tý pokus to chytlo a to již právě žádné relé necvakalo. Diagnostika nic, relé benzínového čerpadla jde, čerpadlo taky a benzín dává, teplotní čidlo OK. Minule jsem zkoušel jestli dává svíčka jiskru, kdy se ze začátku zdálo že ne a pak již ano a chytlo to na 3 válce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.