Peetrs Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Ono co jinýho na tom taky vymýšlet, stejně podvozek + kola udělaj nejvíc a další věci už jsou tak nějak navíc a podle mě i trochu zbytečný myslim nějaký větší zásahy...A jak píšeš, taky se mi to líbí nejvíc, s foliema jsem měl stejnou politiku, když už sundat, tak všechno, jinak je to děs Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 tak folie jsou dole. akorat lepidlo je jeste na vsech oknech krome tech prednich. doslo mi redidlo a zlomil jsem si karticku na slevy do nejakyho obchodu :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Máš nějaké fotky z toho sundávání? By mě zajímalo, jak to vypadá po sundání a co všechno musí z toho okna pryč lihem Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 fotky nemam. ale mne se to podarilo strhnout tak blbe, ze mi zustalo veskery lepidlo na okne :( Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 moc rychle jsi škubnul :) musí se pomaloučku ;) :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 njn. ted uz to vim taky. ale kdyz jsem to strhnul, tak se mi na prvni dotek a pohled zdalo, ze je to dole i s tim lepidlem. bohuzel nebylo a prisel jsem na to az jsem pomalicku nahrival horkovzduskou zadni okno aby to neslo i s linkama. tam to mam tak 50/50. ale alespon bude zitra po praci co delat, kdyz sezenu redidlo :D Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 já na to přišel stejnym spusobem :D ředidlem bych to nedělal, at si nedomrvíš těsnění a tapecy. Já jsem to dělal tech benzinem (byl neškodnej na těsnění a tapec) a houbyčkou na nádobí, tou drsnou stranou, a jedno okno, když tam bylo hooodně lepidla, mi trvalo asi čtvr hodky ;) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 ja mam v aute akorat ridicuv tapec a ten stejne pujde do popelnice... :D tesneni me netizi, pujdou vsechny novy... ale tou houbickou to musim zkusit.... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 tak dneska jsem vycistil zbytky lepidla po foliich, sundal jsem zadni sterac, umyl jsem si a dovezl domu konecne kola. pri te prilezitosti jsem jedno predni nahodil abych vedel o kolik muzu jit jeste niz. ale o vic jak 1cm to asi nepujde :( Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 a tahle sranda se bude dalsi tyden opravovat... Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 kola jsou 17? jakou gumu na tom máš? máš fotku kol na autě? :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 (upraveno) je to 8.5" x 17" a guma 215/45. ale budu muset koupit novy, takze na auto to pujde tak nekdy v kvetnu nebo cervnu :D fotka je hned na prvni strane. predek je moc vysoko, ale pujde pristi tyden jeste o 1 cm dolu... Upraveno Březen 11, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 jj už to vidim, vypadá to dobře ale chtělo by to mín gumy :) třeba 215/40 jako budu mít já by neuškodilo :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 na ty fotce to opravdu vypada, ze je tam ty gumy moc. v realu to neni zase az tak hrozny a navic s nizsi gumou uz by to bylo nechutne tvrdy, takze asi zustanu u tohoto rozmeru. chtelo by to totiz jeste niz, je to porad moc vysoky. kdyz se podivas jak to vypadalo na Macove OI, tak to bylo dobry. mel to proste o kus niz... Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 takhle to vypadá good :) to jsem nečekal :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 no uvidim jak to bude vypadat az to vpredu o ten kousek snizim a kdyz to ani pak nebude ono, tak na pristi rok perka -55 nebo kratsi, ale takovy jsem nikde nenasel a nizsi horni ulozeni... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 tak auto je uz na oprave elektriky a dodelani par malickosti jako tempomat, propojeni dalkovyhc a potkavacich svetel a propojeni predni a zadnich lampicek. ted mam na tyden pujceny tohle delo. nejlepsi je na tom ten vystrelovak a uz mam konecne doma svarenou masku. o vikendu me ceka ve volnych chvilich brouseni. a ze ho nebude malo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 mně by se líbilo to Citigo :P Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 to holt martin nema :D ale parkovani s tim je neco naprosto silenyho. sice se to vsede vejde a je z toho paradne videt, ale bez toho posilovace se to opravdu neda... Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Vystřelovák na Felicii? :o krutý Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 jj, ale felda nema ani central ani dalku :D Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Felda dobrá :lool: :lool: Co máš s elektrikou, nějak mi to není z té fotky jasné. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 mam jiz drive opravovany svazek v leve kapse v kufru a obcas to blbne... pak mam taky v aute nejaky draty navic, takze pujdou pryc. Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 jj, kabely co tam nemají co dělat pryč a to fofrem Čím dál víc začínám dumat (i pod dojmem fotek Tvého auta) nad pokračováním tlumení hluku - pokračovat na střechu a podlahu a v druhé kole vyndat palubku, topení a udělat motorovou příčku. U toho tam samozřejmě vrazit climatronic:-))) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 no motorova pricka... ta by samozrejme chtela, protoze az to dam vsechno dohromady, tak ten motor bude strasnej... pokud nepojedu v rijdu do GB, tak se do toho asi na podzim pustim. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 vcera jsem si vyzvedl po tydnu svoje auticko. auticko uz je zase v kondici. timto jeste jednou moc dekuji Martinovi za paradni praci. zitra hodim foto opravenyho svazku, tempomat zna kazdy :D dneska jsem pokracoval na aute. nastesti jsem mel pomocnika. samotnymu by mi z toho asi jeblo a delal bych to dva dny. dneska jsem u auta byl od 9:00 do 19:00. pak uz byla uplna tma. vytlumili jsme podlahu, natahali kabely pro hudbu a dali jsme uplne novy koberec na podlahu. alespon jsem si v aute poradne uklidil, kdyz uz nic. nejvetsi pecka byla, kdyz jsem zjistil, ze jsme zapomneli protahnout z podkoberce kabel na ovladani zesiku. nastesti to stalo jenom sedreny prsty a kabel byl bez rozborky nad kobercem :D zitra pribyde do auta zase snad par plastu a v pondeli jdu k calounici, tak se to snad zacne hybat kupredu... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 schválně zbylo ti něco? :D když jsem tohle dělal na rápu, přes veškerou pečlivost a fotodokumentaci nám prostě hrst šroubku zbyla :D Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Tak tohle bych v životě nedal dokupy.. Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 jóóó, tak přesně takhle to chystám :palec: Ty budeš dávat šedý interiér? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky