kubiik Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 tradaaaaaa :) a jeste jsem zase pohnul malicko s hudbou. nachystal jsem si z pletiva kostru pro laminovani. do dveri dam nytovaci matice a bude... Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 hce to snizit predek trosku Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 chtelo by to. ale na zavitu uz to skoro nejde a navic uz by mi drhla miska o gumu. takze priti rok (nevim jestli to vydrzim :D) bude nizsi horni ulozeni Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 tak se dneska trosku umyvalo :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 zbytečnost, zase prší :P Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 to sice jo, ale dela mi to hezky kapicky :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 mame to stejne nisko Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 spis stejne vysoko Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 tak jsem s tim dneska zase kousek pohnul. uz mam zadelany dve diry. treba se zadari a pujde plechem zadelat i ta nejvetsi, ale moc tomu neverim. pridelany to bude nytovacima maticema. uz je mam i ve dverich, ale musim sehnat nekoho s klestema... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 (upraveno) tak jsem si dneska vyzvedl zavarenou zadni listu. brouseni prebytecnyho plastu bylo sileny, ale podarilo se a mam z toho jenom dva sramy od rasple uz na tom mam i rvni vrstvu tmelu a vybrousil jsem to. zitra jeste dalsi vrstva a pristi vikend to snad dam do plnice. nejhorsi bude alespon trochu hezky udelat tu spodni hranu... pak koupim kliky a uz to pujde do laku vsechno. tak snad v cervnu uz to bude na aute... Upraveno Květen 12, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 pancéřované podhledy tapecírů :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 to vis. az budu prchat pred PCR a az budou zase strilet, tak abych ji nechyt Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 (upraveno) Poradim ti s tim podvozkem, aby si nemusel kupovat cely novy. Dostanes se az uplne dolu na poloosy, pochybuju, ze bys pak chtel jeste niz. Jestli chces, napis mi SZ. Upraveno Květen 28, 2012 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 tak jsem zase pohl kousek s hudbou... Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 s tim tlumenim ses krasne rozhoupal. To bude parada az to pak bude vse kompletni Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 njn, ale taky kdy to bude. uz si skoro ani nepamatuj jak to v normalni OI vevnitr vypada :D Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Musis dat s nekym sraz, at Te sveze :D :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 :D skoro jo. ale calounice se snad bude uz cinit, takze do konce prazdnin bude snad intros az na predni dvere pohromade... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 tak po delsi dobez ase neco novyho. njakoupil jsem filtry, aby se nam obema lip dychalo a ve stredu jdu na predni loziska. taky jsem zase pohl trochu s hudbou. vytlumil jsem ridicovy dvere a nanytoval jsem matice... Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Když to tak vidím , tak chudáci panty , které už takhle na OI padají :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 njn, holt je to neco za neco. ridicuv musi jit stejne novy, tak je to jedno. ale na minule OI jsem to mel vytlumene vibraflexem, coz byla uplne jina vahova kategorie a na dverich jsem za ty 4 roky co jsem to mel nepoznal absolutne zadny proveseni... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 tak jsem dneska vyplytal nepotrebnou origo elektriku a zitra jedu k lakosovi... Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 pekne si sa vyhral s tym tlmenim,klobuk dole,aku tam mas komplet zastavbu? pekna octa :-) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 do jaku barvy das masku? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 mato: diky :) zastavba zatim komplet neni :D nejvetsi boj budou asi repra. na OI je mala montazni hloubka, takze asi uprava kapes na tapecech... zastavbu mam popsanou tady : http://www.autohificlub.cz/forum/9/1597060-%8Akoda-octavia-i-combi/0 vladan: masska pujde do barvy auta. zadny vystrednosti... Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 tak to je fajne citanie :-) a rozhodujes sa medzi cim a cim? urcite budem toto sledovat,taketo zastavby su krasne,ciste,vymakane Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 (upraveno) diky. jsem rad, ze to nekdo oceni. bohuzel i AHC je plne "profi" montazi stihnutych za jeden dva vikendy. po predchozich nezdarech na minulem aute a po poslesich aut kamaradu jsem si rekl, ze se do toho pustim alespon trochu na urovni. vzhledem k tomu, ze jsem uchyl na kopaky z bicich, tak bych to videl na nejake AD, ale uvidim jak se vlezu (s mistem a penezma :D) ted jsem si navic poridil jeste trialovy kolo na blbnuti, takze pujdou penize i tam. ale do prosince musim uz hrat. dneska jsem odvezl lakyrnikovi maslu, listu nad spz a kliky, takze nez to bude mit, tak musim koupit tesneni okolo oken a sehnat nekoho, kdo se se mnou pusti do propajeni mikrospinacu u zamku. zatim to neblbne, ale nerad bych to rozdelaval mesic po nasazeni tapecu... Upraveno Červen 15, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Pěkná, pěkná palec nahoru Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 tak zase maly pokrok s hudbou. 18mm MDF podlozky aby se tam vesly repra s poradnym magnetem. holt bude prvni pokus s laminatem a pak se ta kapsa bude muset potahnout... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky