ms.nomi Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Dobrý večer všem. Prosím Vás, má někdo zkušenost s tímto modulem (Bluetooth ELM327 DIAGNOSTIKA OBDII) a Octavií I (1999, 1.8 20V 92kW)? Děkuji moc. Michal ELM327 OBDII (2) BT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Testuju to na své Octávce od soboty a zatím dobré. Mám tento program pro Android . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 tady na fóru seženeš levněji, prodává je S-talker ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 ahojte, riesim prave tuto zalezitost s ELM327 bluetooth a dorazilo to,no nefunguje mi komunikacia s ECU. Je to v tom,ze moje auto este nepodporuje protokoly OBD2??? Mam Octaviu 1, predfacelift, r.v.1999 benzin 1.6 ??? Vie na to niekto odpoved? Alebo mam chybny ten bluetooth modul ?? V telefone mi to najde ako BT zariadenie,normalne to sparuje, ale nechce to spojit s ECU ? Dik za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Praet0ri4n Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 ahojte, riesim prave tuto zalezitost s ELM327 bluetooth a dorazilo to,no nefunguje mi komunikacia s ECU. Je to v tom,ze moje auto este nepodporuje protokoly OBD2??? Mam Octaviu 1, predfacelift, r.v.1999 benzin 1.6 ??? Vie na to niekto odpoved? Alebo mam chybny ten bluetooth modul ?? V telefone mi to najde ako BT zariadenie,normalne to sparuje, ale nechce to spojit s ECU ? Dik za odpoved Zdravim, mam ten isty problem. Duke Luke, BT modul mas na 90% v poriadku, skus pripojit na novsie auto, uvidis ze pobezi. Skor som sa docital nie moc potesive veci po forach o OBD pred rokom 2001, ktorych standardy do tej doby boli dost divoke. U mna tie iste symptomy, ta ista Octavia I, BT sparujem, spustim Torque a pocujem jemne precvakavanie z OBD konektora, ako sa app-ka snazi precpat jeden protokol za druhym a nakoniec strasne vypapuluje, ze mam otocit klucom do pozicie ON :-/ skoda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Míla 123 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Čau kde se to dá sehnat nejlevněji ? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 (upraveno) co třeba v číně ;) http://www.aliexpress.com/item/Latest-Version-lowest-price-Mini-ELM327-Bluetooth-Interface-OBD2-Scan-Tool-OBD-Scantool-Adapter-for-Andriod/1026907405.html Upraveno Listopad 15, 2013 uživatelem Lasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.