Přejít na obsah

Blbne ABS

Doporučené příspěvky

• o 6 měsíců později...

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s ABS. Mám Octávku 1.9Tdi 66kw,když dobržduji tak se mi cca při 20km/h aktivuje ABS,až do té doby než nezastavím úplně. Na diagnostice jsme nic nenašli. Moc děkuji.

ahoj tak přišel si na to proč spíná abs já mám podobnej problém alá dělá mi to zase při rozjezdu mi spíná eds abs a přibržduje mi přední kola občas mi to udělá to co tobě už si s tím nevím rady vag nehlásí žádnou závadu tak čím to bylo u tebe dík jarda

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

ahoj tak přišel si na to proč spíná abs já mám podobnej problém alá dělá mi to zase při rozjezdu mi spíná eds abs a přibržduje mi přední kola občas mi to udělá to co tobě už si s tím nevím rady vag nehlásí žádnou závadu tak čím to bylo u tebe dík jarda

Ahoj, mám stejný problém a nevím co stím. Přišel jsi na něco? Při rozjezdu se mi spíná abs a když to píchnu na WAG tak to nic nehlásí..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdarec lidi, dnes se mi nevím jak povedlo že jsem šlapl na brzdy a hura na tvrdo :-D proste z niceho nic se mi rozsvitila kontrolka ABS a prastalo chodit. Po vypnuti klicku a opetovnem nastartovani vse v pohode,kontrolka nesvitila ale po nekolika km se zase rozsvitila. Nevíte co s tím? Jde o O1 1.6AEE Díky J.H.

Odkaz ke komentáři
Guest Jenda88

Já mám octavii 81kw (1.9 tdi, rv. 2002) trvale mi svítí kontrolka ABS+protisklus ASR. Na diagnostice se ukázalo špatné čidlo abs - po výměně čidla závada neodstraněna. Na forech jsem se dočetl, že to může být ještě pojistkama nad autobaterii - taky nepomohlo. Nevím si s tím už rady. ABS a ASR je mimo provoz trvale. Kamarádovi to dělalo taky na 4x4 a závada u něj byla čidlo příčného / podélného zrychlení......oprava cca 3.500,-Kč :( tak budu muset asi sehnat někoho s kvalitní diagnostikou? nenajde se tady někdo z okolí VS, ZL, OL ?? díky

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...