Fazole Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Ahoj, měli jsme nehodu - jsem poškozený. Pojišťovnu viníka jsem žádal o náhradní vozidlo po dobu opravy. Požadují po mě čestné prohlášení o tom, proč vůz potřebuji. Nemáte někdo nějaký vzor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 (upraveno) a na webovkách dané poji to není? pokud něco chtějí, většinou na to mají formulář doporučuji, aby se necukali zjistit dopředu-jaké auto, do jakého pujčovného(kč/den), a jak dlouho jsou ochotni platit, optimálně využít smluvního partnera pojištovny a ne "nehodové experty" Upraveno Únor 2, 2012 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Jo jo budu to mít u partnera pojišťovny AUTOSTYL Trutnov. Jak opravu tak náhradní vůz. Už jsem nějaké čestné prohlášení splácal. Dnes se jdu objednat na opravu - jsem se utěšoval, že auto dostane novej blatník, nárazník a světlo a ona tam je 50% amortizace :( Takže jeté díly nebo neorigoš... A to se vyplatí, člověk za to nemůže a .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 nenech se! proč amortizace? vozidlo bude mít sníženou cenu na trhu protože je bourané a bude to vidět vyjádři ofiko nesouhlas s výši plnění, at ti to spočitají znovu u koho to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Já mám Allianz a vyník má Kooperativu. Byl jsem v Autostylu domluvit si opravu a bylo mi řečeno, že se na mé auto vztahuje 50% amortizace :( ROk výroby 2004 a najeto 205 000 km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 (upraveno) pokud mužeš domluv si schůzku s likvidátorem na místě u auta a nedej se, požaduj nižší z důvodu znehodnocení vozidla tím, že je havarováno edit: ještě se podívej ejstli nemáš all exluziv(tam je živel, střet se zvěří a přímá likvidace-tzn šlo by to dle all) Upraveno Únor 2, 2012 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 zlikvidovat ze svého havarijního (pokud je), tam je jen spoluúčast, většinou 5.000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Sakra ústavní soud rozhodl, že amortizace je nezákonná! Všude jsou o tom články, že se to nesmí, jak to že to ty kurvy furt zkouší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Sakra ústavní soud rozhodl, že amortizace je nezákonná! Všude jsou o tom články, že se to nesmí, jak to že to ty kurvy furt zkouší? a ty to nezkoušíš v jiných věcech? všichni jsme stejní kámo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 nesouhlas s amortizaci, vzorovy dopis: http://www.dtest.cz/clanek-1921/vyvracime-myty-o-amortizaci-bouraneho-vozidla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 ČT Studio 6 z dnešního rána - náhrada škody po autonehodě http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/212411010100208/video/189395 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Díky za info. Sám jsem zvědavej, jak se pojišťovna zachová. V případě potřeby se určo budu bránit Nenechám se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 zlikvidovat ze svého havarijního (pokud je), tam je jen spoluúčast, většinou 5.000,- to bych nedělal, jednoznačně pojišťovna musí vyplatit plnou částku, žádná amortizace. Jednou je tu rozsudek NS a pokud ne, tak soudní cestou už z principu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Přesně já se taky soudím.Právník sdělil pojišťovně,že jsme si nechali udělat znalecký posudek,a po pár dnech poslali peníze,ale stejně je to málo,tak že soud.Jo a k tý amortizaci,pojišťovny počítají amortizaci už u 5ti letých aut!! Mě už teď jde jen o princip.A to jejich chování je příšerný!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.