Houskaa Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Zdravíčko pánové, Doufám, že mě neukamenujete za mojí otázečku. V neděli se mi poprvé stalo , že jsem měl vážnější problém při startování v -3. Ale asi tak na třetí pokus to chytlo. V pondělí bylo -10 a chytlo to hned na poprvé. Odpoledne už jsem to štěstí neměl. Auto mi už stojí tři dny v mrazech. Koupil jsem do něj novou baterku, žhavící svíčky nafta je tam do -30 :D Ale potvůrka furt nechce chytit. Startér točí, relé na žhavky spíná, palivové a vstřikovací čerpadla jedou. Nevěděl by někdo co s tím ? Nebo kde dále hledat problém ? :D Včera jsem to dotáhl do garáže a baterku dal nabít. Ale je to furt stejné. Nemůže třeba po výměně těch žhavících svíček stávkovat palubní počítač ? ... Děkuji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Jen tak pro jistotu koukni sem - nestartuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Změr jestli ti jde na ty žhavičky určitě proud. To že svítí žhavení, neznamená že i žhaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houskaa Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Žhaví krásně :D Málem jsem si propálil ruku když jsem je měl vyndaný.. Já mám spíš podezření na nějakou kostru nebo podobnouprkotinu. Vážne nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 No kostru to má přes závit, tím že je to zašroubovaný v motoru, to asi ne. Asi to budeš muset napíchnout na počítač, takhle mě nic nenapadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 tu klapku viz link výše vyzkoušej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Jo jasně, škrtící klapka, to bude určitě ono. Najdeš ji vedle ARG ventilu, při startování a běhu motoru musí být otevřená. Je tam táhlo, kde ji můžeš otevřít ručně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houskaa Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak po dvou dnech stání v garáži kde bylo 18,5 stupně auto chytlo :D Ale.. Mělo nepravidelný chod, jak na volnoběh tak i za jízdy. Něco v něm klape ale výkon má stejný.. Co jsem auto zaparkoval u baráku a druhý den chtěl nastartovat tak zase nic. Řve na mě olejnička a ppo následné kontrole oleje a oblíhlídnutí motoru jsem nic nenašel. Kolega má podezření na vadné olejové čerpadlo. Nevím co jsi o tom mám myslet. Doufám , že mě nebude čekat GO motoru.. Na pondělí budu mít půjčenou diagnostiku tak snad zjistím něco víc.. Snad to bude jen nějaká prkotina.. Jinak děkuji za rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houskaa Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Zdravíčko, Tak diagnostika nic neukázala. Elektro v motoru je v pořádku. Můžu si za to udajně sám :D Že jsem tankoval nekvalitní naftu. Tankuju na OMV... Bral jsem normální naftu než udeřily silné mrazy. A po té jsem bral diesel maxxmotion.. Tak to ted můsím někde nechat rozmrznout a vyměnit palivový filtr.. Po té už by to mělo chodit normálně a tankovat jen Vervu na benzině.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tdi99 Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Zdravíčko, Tak diagnostika nic neukázala. Elektro v motoru je v pořádku. Můžu si za to udajně sám :D Že jsem tankoval nekvalitní naftu. Tankuju na OMV... Bral jsem normální naftu než udeřily silné mrazy. A po té jsem bral diesel maxxmotion.. Tak to ted můsím někde nechat rozmrznout a vyměnit palivový filtr.. Po té už by to mělo chodit normálně a tankovat jen Vervu na benzině.. Zdravím. Měl jsem asi ten samý problém.Před výměnou filtru je dobré zkontrolovat jestli jde nafta do filtru z nádrže.Já jsem měl totiž ucpané sítko v nádrži po dvanácti letech provozu,které jsem vyčistil a auto zatím jede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houskaa Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Na to sítko se taky podívám. To mě nenapadlo. Díky za radu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.