Under Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Ahoj, nedávno se mi zlomila v půli hadice sání...je to velká závada? Nedostanou se mi teď do toho třeba špína, prach atd.? Samozřejmě, že je v plánu nová, není to drahá položka. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 která hadice sání? ta od výfukových svodů? klídek filtr je až ve filtrboxu těsně před škrtící klapkou-čili žádné nebezpečí nehrozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 která hadice sání? ta od výfukových svodů? klídek filtr je až ve filtrboxu těsně před škrtící klapkou-čili žádné nebezpečí nehrozí Když už jsi to nakousl, tak bych se chtěl jen zeptat, k čemu je dobrá ta hadice od výf. svodů k sání? Kamarád má 1,6 AEE ve felicii a když to auto koupil už mu ta hadice chyběla, tak jezdí bez ní a nezdá se, že by to nějak vadilo. Dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Hadice v zimě přisává teplej vzduch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Under Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Tu hadici ohřevu sání jsem vyhodil. Ale ještě se mi ulomila hadice sání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Cokoli je prasklý před filtrem,nemělo by vadit.Za filtrem by to byl problém,ale my máme box s filtrem přímo na klapce,talže je to jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.