Golis Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Měl bych dotaz na !!elektricky!!vyhřívaný palivový filtr.Vyráběl se do Octavie I?Kdyby byl tak mi to přijde jako dobrá investice v době 20 st. mrazů(když norma dává filtrovatelnost právě oněch 20).A kdyby se tohle stalo někdy v přechodové naftě,tak to skrze ten filtr neproženu. Nebo jsou jen v octách I vyhřívané tou vratkou zahřátého paliva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 U O1 se filtr ohřívá od vracející se nafty z čerpadla. Funguje to vcelku dobře. Nikdy jsem neslyšel o elektricky vyhřívaném filtru a na 99,9% na octavie nic takového není, maximálně nějaká podomácku udělávka. Jak by jsi tam chtěl tu elektriku přívést? Z baterky, to ji vybiješ a z venčí, to můžeš rovnou udělat blokové vyhřívání motoru. Tankuj kvalitní naftu, teď to chce určitě přidat aditivum, já ho třeba dávam pořád, pak by jsi neměl mít problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Jj,mají to normál auta prodávané do severských zemí.Jen u octy jsem nevěděl jestli to někdy dělali. Jinak já to taky aditivuju celoročně,ale věř pumpám,že máš gut naftu.A hlavně klasika nafta do -20 teď kolem 20 je fakt humus. Jinak dělané je to na malé stupně-cca 10 stupňů C.Jen aby ti to nesráželo na filtru parafín.Jinak vcelku je to dobrá věc,tak proto se o to zajímám,jestli to jde pořídit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Pánové pořídil jsem tuto a max spokojenost http://eshop.dimid.cz/produkt/priprava-paliva/vedeni-paliva/stanadyne-26296p-prutokovy-elektricky-ohrivac-nafty-24.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Nikdy jsem do žádnýho dieselu co jsem měl nenalil ani kapku aditiv a tankuju na nejlevnější pumpě u nás a za žádnou ze zim jsem problém se zamrzlou naftou nikdy neměl. Čím to :)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.