PLUSH Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Zdravím nevíte někdo o nějaké lakovně v Brně, případně okolí? Kde mají nějaké slušnější ceny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 já zneuživám http://www.rfauto.cz/?kontakt,1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Ja zneuzivam servis JURECKA v Komarove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 RF ko tam mám velice dobré zkušenosti... celé auto bylo servisované tam. Taktéž i zavaření lišt. Jen jsem chtěl prozkoumat něco jiného... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 aha já pokud jsem spokojen, tak neměním ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 To bude asi nej... jen mě pěkně nakrklo že mi nějaký dobrák bouchl do zadku a praskl mi lak... Když se to zatře sonaxem černým není to vidět, poptám se zda by to nešlo jen lokálně vybrousit a spravit. Škoda platit celý díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.