radar19 Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Zdravím vás, na podzim, když jsem začal topit v autě, tak začala být cítit v kabině chladící kapalina. Nijak zvlášť se ale neztrácela. Jenže teď už se kapalina ztrácí podstatně rychleji. Nikde v motorovém prostoru není vidět, že by někde tekla. Tak mám podezření na výměník tepla. Chtěl bych poprosit, zda by někdo mohl popsat postup jak se výměník tepla dá vyměnit. Mohlo by se to pak dát do návodů. Myslím, že by to zajímalo více lidí. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Tak jestli teče vyměník tak to budeš muset vymontovat a rozdělat topení .To znamená dát pryč ,palubku ,středovej panel ,rozpojit vodu a klimatizaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Zdravím vás, na podzim, když jsem začal topit v autě, tak začala být cítit v kabině chladící kapalina. Nijak zvlášť se ale neztrácela. Jenže teď už se kapalina ztrácí podstatně rychleji. Nikde v motorovém prostoru není vidět, že by někde tekla. Tak mám podezření na výměník tepla. Chtěl bych poprosit, zda by někdo mohl popsat postup jak se výměník tepla dá vyměnit. Mohlo by se to pak dát do návodů. Myslím, že by to zajímalo více lidí. Díky A jak jsi poznal,že Ti smrdí chladící kapalina?Jakej to byl smrad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Smrad je to stejnej, jako když se čuchne k otevřené nádobce od chl. kapaliny. Takovej nasládlej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Až vyměníš výměník tepla nezapomeň,že musíš vyměnit celou chladící náplň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 (upraveno) Mám takovej pocit,že to asi nechám někomu zručnějšímu ze zkušenostma. Nějak mě děsí, že bych měl sám rozebrat celou palubovku. :o Upraveno Únor 12, 2012 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Nic na tom není.Napoprvé Ti to zabere 10 hodin práce.Napotřetí 5-6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.