Přejít na obsah

67Jitka58

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

67Jitka58's Achievements

0

Popularita

  1. Já mám rok 2001 dovoz z Rakouska a prahy v pořádku.Jak někdo psal,je to demence, neochota,rádoby mechaniků.Chce to před nima ofotit aby se nemohli vymluvit.
  2. Píšeš,že jsi měl olej pod horní ryskou?Tak proč si doléval.Mezi ryskama je to v pohodě.Takže jestli to nemáš nad horní ryskou,tak to nevadí.Ty tři deci toho 5w40 motoru neuškodí.
  3. Nic na tom není.Napoprvé Ti to zabere 10 hodin práce.Napotřetí 5-6.
  4. Do nafty benzín nedávej když máš diesel a jestli nevíš jak dlouho máš neodkalenej případně nevyměněnej palivovej filtr tak ho vyměň :)
  5. Až vyměníš výměník tepla nezapomeň,že musíš vyměnit celou chladící náplň
  6. A jak jsi poznal,že Ti smrdí chladící kapalina?Jakej to byl smrad?
  7. Ten třetí je napravo schovaný pod tlumením.Tu kostku musíš odšroubovat a odpojit trubky. Takhle to vypadá po sundání.Jsou tam vidět ty otvory
  8. Jestli máš motor ALH tak ten má 66kW.Přesuň se do jiné sekce.
  9. Ve spojce nevidím žádný problém.Já mám najeto 247000km a spojka je jak nová.Samo záleží jak se s autem zachází a kde se jezdí.
  10. 67Jitka58

    TDI

    Hlavně si všímejte jak maji ty auta skoro stejně najeto.To je podezdřelé.Na sto procent mají stočený tach.Je jedno jestli mají nebo nemají s.knížku.Všechny ty ojetiny mají okolo 150 000km a žádná není bouraná,převážně po důchodci nebo ženský.Samo sebou,kdo by to jinak chtěl.
  11. Já bych to moc neřešil.Je potřeba vyměnit olej+filtr,brzdovou kapalinu,podívat se na baterku,pakliže nebyla dobíjena tak vyměnit.Zkušenému řidiči to nechat projet.Pak se podívat,jestli něco neteče. Tam jde o to že u neježděného vozu se různé gumové těsnění vytlačí v jedné poloze a pak nemusí těsnit. :)
  12. V podstatě sis odpověděl sám.Vyloučil bych ty gumy stabíku.Jinak to může být vším co jsi napsal.
  13. Je zbytečné měnit šroub,mění se těsnící kroužek.Stojí 10kč. :)
  14. Zdravím, rozpadlo se mi světlo vkaslíku a nevím jak tam je ta pružinka.Nemá někdo foto?
  15. Sice jsem palubku několikrát sundaval ale nemohu si vzpomenout.Každopádně sundej kaslík a podívej se zespodu k airbagu posviť tam a uvidíš to.
×
×
  • Vytvořit...