Guest yovany Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Prosím Vás nevíte jak se dekoduje zamykání dveří?Vložím klíč do spinací skřínky a po 10s mi auto zamkne :-( a při vytáhnutí mi opět odemkne.Můžu poprosit nějakou dobrou duši,která mi dá radu jak stím mám vynaložit aby mi tohle zase nedělalo:-)? děkuji a přeji všem auta bez závad ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Napíchnou auto na vag a v řídící jednotce centrálního zamykaní změnit nastavení.Nejsem si jistej ale mám za to že nová hodnota bude 0 místo 1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Tie dvere zamkne bez toho, aby si sa s autom pohol? V tom pripade je nieco zle, toto sa neda kodovat. Odkodovat dokazes len zamknutie nad 15km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 jj já to mám nastavený že semi to zamkne když překročim 20km/h, jestli se to zamkne pokaždý po 15s i na místě tak je někde chyba, ale jinak se to dá vypnout v Vagu no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest yovany Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Děkuji přátelé,ale problém vyřešen :P stačilo pouze 3x otočit kličkem ve spinačce a tím je opět vše okay a auto se mi už nezamyká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 ako treba aktivovat cez VAG aby sa mi zamykal pri 20km/H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 V nastavení je ještě možnost, že při vytažení klíčku se celé auto odemkne. Ale zamknutí za 10s po zasunutí klíčku jsem tam neviděl. Jak píšeš, že problém vyřešen...jak se mohlo takhle vyřešit? Mně připadne, že se vyřešilo jen dočasně, že tam něco blbne a momentálně se "rozchodilo". Ale taky třeba zbytečně plaším... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.