Guest Los-Bananos Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Tak a teď mě poraďte když mám ze světel tři dráty jak na to musím mít to rele nebo ne vůbec netuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 pořídil jsem si takové elegantní led světla pro denní svícení, velmi dlouhé provedení - super pro instalaci do O1. Teď po cca roce provozu mám jednu zkušenost - uvnitř každého je 22 malých diod a z těch 2 až 3 uprostřed každého přestaly svítit (někdy zpočátku zablikají), jinak nesvítí vůbec. Myslím že je to nerozebiratelné provedení, proto nevím co bych s tím mohl dělat. Má někdo podobnou zkušenost? Všiml jsem si že je teď na trhu spousta LED světel pro denní svícení, ale vedou od nich pouze dva vodiče - řekl bych že nemají instalovaný modul automat. zhasnutí při rozsvícení hlavních světel. Prodejci o tom buď nevědí a nebo mlčí... Člověka láká cena, ale....... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Zdravím, pořídil jsem si univerzální relé pro automatické zapnutí světel: http://www.compass.cz/zobraz.php?co=07302 chtěl bych poprosit o radu, jestli už jste někdo něco takového zapojoval, jak na to... schéma pro zapojení je mně jasné, ale spíše bych se chtěl zeptat kde najít jaké dráty. Doufal jsem, že všechny najdu, když vyndám spínač světel, ale jak sem to tak pročítal, tak to asi nebude tak snadné. Chci to zapojit na klasická světla, žádné přídavné. Na tom spínači světel myslím že bych mohl najít dráty pro připojení světel, spínaných 12V po zapnutí klíčku tam taky snad bude, ale kde najít nejsnadněji stálých 12V? Jít drátem od baterku dovnitř nebo hledat kontakt na spátečku se mi moc nechce... Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Nikdo tohle neřešil? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 já to opravdu vyřešil tím snadnějším a to montáž relé v motor.prostoru a spínaný V ze zpátečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.