Pepik90 Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Nevim jak to poradne popsat ale kdyz jedu a chci preradit z nizsiho stupne a vyssi tak to vypad podivnej zvuk nebo kdyz pridam plyn tak to ten zvuk udela taky. Na diagnostice mi to nic neukazalo tak si myslim ze to budou asi loziska v turbu. Jinak nevim. Mate s tim nekdo nejaky zkusenosti a nebo to ma delat??? Ja uz jsem z toho naprasky. Dik za rady pepa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 myslis jako houkani sanitky treba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 No hele spis jako kdyz pustis proste lozistkonebo nejakej material do vysokych otacek tak to je presne ten zvuk :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 No hele spis jako kdyz pustis proste lozistkonebo nejakej material do vysokych otacek tak to je presne ten zvuk :-( mne keď odchádzalo turbo bolo počuť take cvrlikanie keď som pridal a začalo tlačiť ... a potom jedneho dna pri 280000 km turbo skonalo. Výmena nového cca 600 eur. Octavia 1,9 TDI 77 kW, r.v2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.