ghkim Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 caute, chcel by som vas poprosit ci by niekto vedel aky je rozdiel medzi anglickymi a normalnymi prednymi svetlami na face octavii. viem ze su rovnake a jediny rozdiel je ze anglicke maju inu parabolu otocenu do opacnej starny. ako to uvidim ked nebudu svietit a budu vymontovane z auta. chcem ich kupit jazdene hlave kvoli cene, ale bojim sa ze nejaky super internetovy predajca mi podstrci anglicke. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Najprv uved, ci ti ide o OI, alebo OII. Svetla sa lisia etka cislom (v podstate objednacie cislo). Mal si to hodit do spravnej sekcie (OI, alebo OII), tam ti skor poradia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghkim Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 ide o Ol r.v 2002. dakujem. idem sa skusit opytat len este ktora sekcia, exterier alebo elektrika?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 A nebude lepsi koupit fungl novy? Za nejakych 180 euro mas original novy svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 no anglický světla ti hážou opačně světlo, místo k pravému příkopu by ti to svítilo doleva a oslňoval bys auta. A myslim,že ani na STK by tě s tím nepustili.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghkim Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 nove by boli najlepsie ale za cenu novych svetiel kupim jazdeny cely predok (naraznik, svetla, maska, smerovky). to viem ze svietia do opacnej strany ale ked pridem na vrakovisko alebo k domacemu majstrovy co rozpredava buracky ako spoznam ze mi nepredava anglicke svetla?? p.s. dakujem admin. ze mi to tu upratal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 A co koupit druhovýrobu Depo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghkim Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 depo nie je zly napad, ale ked uz som o nich pocul a aj cital ze je to tak 50/50. niekto chvali iny hani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.