borlan Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Koupil jsem Octu bez vložky předního popelníku. Tak nějak jsem se nedostal k jiné Octě, kde bych viděl jak ta vložka vypadá. Mám v tom hokej... Prosím tedy o vyjádření zde - mám tuto šachtu pro vložku popelníku: Patří tam tahle vložka? Dík předem za jednoznačné objasnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Tak už jsem to našel v jiných zdrojích a na 99.99% je to opravdu vložka do mého popelníku. Tímto je záležitost zřejmě vyřízena. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 jj, je to přesně jak píšeš. Patří tam vložka na foto. Jinak jedna se mi válí doma kdybys potřeboval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 A na kolik by mne to přišlo vč. dopravného? Osobní předání nevím - já se pohybuju Chrudim-Pardubice a jisté možnosti mám v Brně. Pokud by to vyšlo zde tak bych to samo uvítal... Tak jsem mrknul - tvůj rajon MB, Liberec...osobně teda jen pokud bys ty cestoval... Tak mi prosím nabídku napiš třeba do SZ, dík předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.