Guest fredo Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Zdravim pani... Octavku mam od nova a jazdim ako TAXI.. Mam najazdenych 400 tis km a okrem beznej udrzby v poho... moj problem je ze uz pocujem zotrvacnik inac spojka v poho... chcem dat jednohmotu valeo a da sa komplet zohnat za 309 e... jasne ze iba kvoli cene... nemate niekto osobnu skusenost ako sa zmenilo auto... predajca to odporucuje...ale on chce predat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Budarider Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Zdravim pani... Octavku mam od nova a jazdim ako TAXI.. Mam najazdenych 400 tis km a okrem beznej udrzby v poho... moj problem je ze uz pocujem zotrvacnik inac spojka v poho... chcem dat jednohmotu valeo a da sa komplet zohnat za 309 e... jasne ze iba kvoli cene... nemate niekto osobnu skusenost ako sa zmenilo auto... predajca to odporucuje...ale on chce predat... Nazdar tento tyzden som to menil a dal som tam jednohmotu valeo a je to celkom v poho nevidim v tom ziadny rozdiel . Uvidim casom este ci bude nejaky problem ale mechanik mi povedal ze oni to menia na vsetkych autach za jednohmotu a este si nikto nestazoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 ahoj ja mam jednohmotu vsechno v pohode uz asi 7000 km jen pri 140 a vic slysim vice motor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Co vím tak pár taxikářů dali právě jednohmotu a mají klid. Já sám jsem dal dvojhmotu. Radši dávám to co tam patří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.