Guest Peter77 Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Dobrý den, Chcel by som sa spýtat na radu .Mam problém zo žhavicmi vymením nove a za týzden sa mi pokazí aj skôr.Alebo mi napise na dosku blikanie zhavica zltou.Bolo aj tak ,ze ukazovalo problem ,zhavice sme skontrolovali a boli v poriadku .Mal som Beru , teraz som kúpil NKG 4 ks nove aj tak ten problém pretrváva.Predtým ako som kúpil auto bolo štartovanie za tepla aj za studena je jeden vrz teraz ,keď motor dosiahne pracovnú teplotu 90 stupňov to toči dlhšie. Už som vymenil aj snímač teploty vody. Na počitaci neukazuje žiadny problém, všetko je v norme.Mozete mi poradit Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soundter Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 asi by pomohlo poladit řidici jednotku pokud je řídicí jednotka bez problemu a na počitači to nehlasí chybu tak dost firem se zabyva teplim startem TDI PD upravuje se startovací davka neboli mapa startu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 tak tak, hodně se to tu řešilo a stačí poladit jednotku a je po problému, většinou je to na pár minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.