Guest houmik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Tak hlavne, ze jsi spokojenej, draku. Urcite lepsi, nez kdybys vzal OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 kubiiku urco scuka dame uz jsme tak s ladem domluvenej predbezne.... dame echo.... jen to chce cas jak dodela skolu....a dikec jendo no o2 jsme proste ihned zavrhnul.... kdyz uz tak facelift a tech je malo a nebylo to co jsem od auta ocekaval..... ale ta altea xl je vlastne O2 v jinem kabate... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 ono takova altea na kanaldeklech a na zemi vypada taky paradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 (upraveno) ono takova altea na kanaldeklech a na zemi vypada taky paradne nemej peeciii.... kamos v praci na nich jezdi na byvalym pasikovi od houmika , delam si na ne zalusk... :) a na zem asi nepujde Upraveno Červen 18, 2011 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Jsem mu rikal, ze prodam ty nase, ale nechtel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Jsem mu rikal, ze prodam ty nase, ale nechtel. jenze jsem nevedel ze budu kupovat vuuz , byl to fofr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 To jo, prej tak do roka. Ja jeste tak 2 roky pockam a pak koupim neco poradnyho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 ty by byly paradni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 nj nekdy se veci stanou driv nez to clovek planuje.... to me rpeci nemuzes mit za zly ne? ty by byly paradni ale rozhodne lentilky zadnyyy lesteni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 ty voe, toho jsem se bal co to ma za barvu to auto? Nic, jdu jist nekam ven, v 1:00 mam byt v Brne na letisti a pak 3 hodiny cesta domu, to bude super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 nj nekdy se veci stanou driv nez to clovek planuje.... to me rpeci nemuzes mit za zly ne? ale rozhodne lentilky zadnyyy lesteni kdosi kdesi tady na foru daval obic alteu, stribrnou s kanalama v lentilkovych barvach a na zemi a byla to pecka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 ty voe, toho jsem se bal co to ma za barvu to auto? Nic, jdu jist nekam ven, v 1:00 mam byt v Brne na letisti a pak 3 hodiny cesta domu, to bude super. seda metal , pak poslu foto jak bude casek kdosi kdesi tady na foru daval obic alteu, stribrnou s kanalama v lentilkovych barvach a na zemi a byla to pecka... jj ta byla peckova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 kubiiku urco scuka dame uz jsme tak s ladem domluvenej predbezne.... dame echo.... jen to chce cas jak dodela skolu....a dikec Doufám, že napíšete i mě kamoši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Doufám, že napíšete i mě kamoši urco se ti ozveme kemo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 tak ať slouží kamaráde a tady bych tema nechal, třeba někdo nalezne inspiraci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 taktéž přeji hodně štěstí s novým autem a toto téma tu určitě nech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 aleeeeeeeeee proc si ji prodal ((((((((((((((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 tak ať slouží kamaráde a tady bych tema nechal, třeba někdo nalezne inspiraci cago peto,tema tu tedy nechaaam taktéž přeji hodně štěstí s novým autem a toto téma tu určitě nech :) dekuji aleeeeeeeeee proc si ji prodal :)((((((((((((((((( to vis vladanecku, uz byl casek... potreboval jsme vetsi kufr , neco rodinnejsiho a take jsem prahnul po necem novejsim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Lukyne: já čekal Volvo kamaráde :) Hele at Ti to slouží a pozdravuj ode mě Lucku a mrnouska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 pokukoval sem po xc90 ale stujme nohama na zemi ... 7let stary auto s najetyma 140 000 km , toto auto a kor v nafte si poridi nejaky manager co udela najezd rocne rozhodne vic..proto jsem to odpiskal a zustal u koncernu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 cago peto,tema tu tedy nechaaam :) dekuji to vis vladanecku, uz byl casek... potreboval jsme vetsi kufr , neco rodinnejsiho a take jsem prahnul po necem novejsim... aha tak jo kamo, at Te moc dobre slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 černá ču*ka byla fajn, ale holt život jde dál. káry stárnou a toto byla dle mě velmi rozumná volba, palec nahoru :o navíc je seat v moc hezkým stavu..jinak díky za svezení draku :lool: rád jsem Tě viděl..pak se budem muset scuknout s Kubíkem a spol..ještě,že teď bydlíme relativně kousek od sebe tak doufám, že se budem potkávat častěji :P BTW budeš mít tady někde nějaký téma o káře zase ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 černá ču*ka byla fajn, ale holt život jde dál. káry stárnou a toto byla dle mě velmi rozumná volba, palec nahoru :o navíc je seat v moc hezkým stavu..jinak díky za svezení draku :lool: rád jsem Tě viděl..pak se budem muset scuknout s Kubíkem a spol..ještě,že teď bydlíme relativně kousek od sebe tak doufám, že se budem potkávat častěji :P BTW budeš mít tady někde nějaký téma o káře zase ? tak ja to nebrzdim, ze :D a kde mas vlakno ty konecne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 černá ču*ka byla fajn, ale holt život jde dál. káry stárnou a toto byla dle mě velmi rozumná volba, palec nahoru :D navíc je seat v moc hezkým stavu..jinak díky za svezení draku :( rád jsem Tě viděl..pak se budem muset scuknout s Kubíkem a spol..ještě,že teď bydlíme relativně kousek od sebe tak doufám, že se budem potkávat častěji ;) BTW budeš mít tady někde nějaký téma o káře zase ? caooo ladiku!!!! taky jsme moc rad ze jsme te videl, take musim verejne podekovat za to ze jsme mohl usednout za volant OII RS face a OII predface 2.0tdi a projet se ... jede ti to kemo pekelne... no jo, novy je novy....ted to mame co by clovek sutrem dohodil tak urco budeme casteji v kontaktu... kdy pujdeme ven na prochazku? vezmu spunta!!!! scuka urco dame prsti metr , jen ne 11tyho to mam karu v servise u MR humla...takze se urco nejak dohodneme...musime to stihnout nez nam kubiik odcestuje do bolky delat kurvitko v konstrukci :D :D :D :D tak ja to nebrzdim, ze :P a kde mas vlakno ty konecne? :D uz mas namontovanou ploutev? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 dneska dorazila na postu. ale byli jsme v zoo, takze si ji pujdu zitra vyzvednout a kdyz pocasi dovoli, tak ji tam zitra dam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 trocha inspirace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 (upraveno) moc pekny kemo... koukal jsem na stavitka ale kdyz uz tak by jsme sel do vzduchu a nejaky 19ky ale to je hudba budoucnosti ja mam jen tu delsi tak nevim jak na te by to vyzeralo Upraveno Červenec 20, 2011 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 nejak takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 hmmm, lentilky by nebyly špatný ;) a co rovnou udělat Harlequina? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 hele jak jsi rikal pro ten vzdychac :) a tedka ho hces dat na auto :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.