Přejít na obsah

MOJE 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

hezkyyy :-)

Kde jsi ho sehnal a za kolik? Pořád přemýšlím jestli k tomu RS přednímu nedám i RS zadní nárazník nebo prostě jen k tomu zadnímu nekoupím čidla a nechám být...jsem na rozpacích ale uvidím jak to všechno bude vypadat o víkendu!

edit: a kde si ještě sehnal ten zadní nárazník pls..? :palec:

Odkaz ke komentáři

křídlo jsem sehnal na bazošu za 1500 http://auto.bazos.cz/inzerat/15156605/RS-kridla-Skoda.php

zadní nárazník ještě nemám zatím... ale sháním ho

no u Fl je trochu jinej ten nárazník než RS ale nevím no, asi bych se na to vykašlal na tvým místě a nechal si ten co máš. Ale záleží na tobě. Já to vyměním, páč ty černý lišty by k tomu neseděly a taky se mi na tom RSovým nárazníku líbí ty odrazky kočičí oči :palec:

Odkaz ke komentáři

no jedno z těch dvou jsem byl já :) když jsem to kupoval, tak myslím říkal, že má momentálně v základu jenom, ale mě je to jedno, páč v cappuccinu se to nedělá normálně, tekže to stejně budu muset přelakovat. jinak není zač no, když můžu tak pomůžu ;) taky si mi poradil ty kabely na světla

jo jinak pokud ti to pošle tak jsem se ho ptal jak je to s montážním materiálem a že to má šroubky přímo v tom křídle, akorát matky dokoupit, pokud ses na to teda neptal

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...