Přejít na obsah

MOJE 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

mam pocit ze kdyby byly ty zrcatka ze superba ze nesedi rozmisteni tech koliku co zapadji do dveri. Podle tech fotek co vidim ten pocet dratu v konektoru to nevypada na zrcatko potencimetry pro pamet. Kolik to ma dratu obe zrcatka

No nemela oktavka zatmavovani jen ridicova zrcatka? Prvni superby mely obe zatmavovaci, pak se od toho upustilo ne? Nebo to mam mozna poplantane :D

Jinak, je pravidlem, ze zrcatka se zatmavovanim maji i tu pamet pro priklapeni k patniku? Chystam se totiz zkusit tuhle vec nakodovat u me, tak snad to tak bude i v mem pripade :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Tak ty si ma predbehol.. :D ale moja chyba, dlho som rozmýšlal.. len ten predávajúci mi písal v SZ že nie sú zatmavovacie.. :(

Michale predFL mala len vodičove, FL má obidve zatmavovacie.. teda ak sa nemýlim.. :) a na priklápanie k patníku potrebuješ s pamäťou a tá nebýva automaticky so zatmavením..

Odkaz ke komentáři

Takže zase blbě chlapci :lool:

Před fl (malá zrcátka) pokud měla pamět měla i zatmavování, byli na obou zrcátkách a byl tam solo vyveden kabel. (měli a ted máme FL v plné) možná bylo možné, že byli i bez zatmavování, ale zatím jsem to v reálu u nikoho neviděl)

Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním (příplatek 1000,- při kalkulaci nového vozu, oproti nesklápěcím)

Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním + pamět na přiklopení k rantlu (příplazek 7tis)

Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním + pamět na přiklopení k rantlu a do mr 2010 neb 11 ted přesně nevím byla zatmavovací obě sklíčka

Fl zrcátka byla Elektrická s podvitem a sklápěním + pamět na přiklopení k rantlu + od mr 2011 a dále zatmavovací jen řidičovo, šetření potvory :angry: (příplatek 7700,-)

Odkaz ke komentáři

no na pondělí jsem objednanej, tak už aby to bylo. :) no jinak dík, od tebe to potěší, taky to máš vymazlený :palec: no zrcátka budu mít ale v barvě auta, ne černý. Nevím no jestli bych je dával. dřív si lidi dávali zrcátka do barvy vozu a teď když to mají, tak chtějí černý :lol: spíš hoď na auto difuzor, taky o něm uvažuju, ale samozřejmě záleží na tobě. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...