princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Sakra sere me ze nedorazim letos...muze jeste zkusit prekecat manzelku...koukal jsem a rikala mi vcera ze proc jsem nejel na ten Worthersee a ja fakt?? A ona no mohl si jet....jaaaaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Sakra sere me ze nedorazim letos...muze jeste zkusit prekecat manzelku...koukal jsem a rikala mi vcera ze proc jsem nejel na ten Worthersee a ja fakt?? A ona no mohl si jet....jaaaaj Už jí ukecávám nějaký ten pátek a pořád ještě škrábe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Já to řešívám tím, že když chci něco na auto, tak koupím i něco jí a je to, zatím tato taktika vždycky zafungovala. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tak teď dostala netbook ..ale já zase světla...je to boj... :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 No vidíš to, to je ale nepoměr, takže ke světlům by ti ještě měla povolit výlet aby se to vyrovnalo :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Presne jak pise Martas...ale je to pokrok...vyzkousel jsem variantu co pouziva Martas..koupil jsem ji nausnice a prsten z ileho zlata a soe jsem koupil....uz nevim co ale zaroven to bylo aj za dceru SIMONKU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Presne jak pise Martas...ale je to pokrok...vyzkousel jsem variantu co pouziva Martas..koupil jsem ji nausnice a prsten z ileho zlata a soe jsem koupil....uz nevim co ale zaroven to bylo aj za dceru SIMONKU Ty krávo tak to budeš ještě dlouho doplácet..to mi věř.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Ne toho se neojim neboj..to ji staci...manzelka je skromna ted odkladam i na barak...strasne bych chtel!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Atíku,aké si dával do svojho capucina pružiny??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 zadne..samo to kleslo!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 To já odkládám už pro manželku,pro děti,na baráček..zvířata nespočítám..ale nároky dvou 15tiletých dětí sahají daleko nad tátovi možnosti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 To verim Ati..neboj dcera urcite taky ude tahat penizky z tatinka ale zatim ji jsou 2tydny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 foto pošlu ,ale až za 14dni v něděli valím na neplanovanou dovču diky uvidíme co z toho bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Oki Tome,tak si to uži :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Dnešný výlet...Gerlachov ,areál Hubert :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Pekny fotky,fajn priroda,hezky auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Okte ty nove kolesa moooc slusi..holka uplne sikovna tak at delaj porad radost..tesim se az budu mit taky tak velkou holku!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tie antracity vyzeraju na ciernej ozaj dobre, to som necakal Povodne som ich chcel od Petra ja, ale nakoniec budu Zenithy, lebo zena mi tieto zatrhla, ze sa jej nepacia :lool: Pekne auticko, veru pekne...nemas to znizene, ci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Kyselinka >>> ženskou nesmíš nechat mluvit do auta, protože jak jednou začne, tak ti do toho bude mluvit celý život :lol: a nakonec budeš jezdit v růžové octě Gefro >> máš to super možná by nebylo na škodu pár cm dolů :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ruzova octa...si teraz zabil :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Dík chalani... martink52 kyselinka >>> nejak sa mi do toho znižovania nechce,ked tak max o 30mm...ešte porozmýšlam,jasne že to vyzerá super ale asi nie...jazdím totiž dost naložený,furt sa premávam hore dole k rodičom s malou a minulo by sa to účinku...ak by som mal auti len pre seba tak neváham 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Osobne sa mi to paci tak ako to je, aj bez znizenia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Dík...to zníženie,nooo uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 kousek by to chtelo... treba origo snizeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 vyzerá to super len ako bolo už spomínané,chcelo by to ísť nižšie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Taky si myslím, že ty 2-3 cm dolů by to sneslo, ale záleží na tobě Gefro k čemu ho používáš. :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 pro deti vzadu docela mensi uleva od slunce ale... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Občas musí jít vzhled stranou před praktičností, ale tak jak to má teď se mi to docela líbí. U kombajnu to přece jen vypadá kapku jinak, když v předu nejsou a v zadu jsou. Za mě nechat tak. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Fólie dolu určite nepojdu...a to zníženie asi áno,tie 3cm mi neublížia ;),ale neviem kedy,mám to teraz dost nabité...budúci týžden dovolenka,potom OC zraz no a zohnal som lístky na 29.9.2012 Manchester United v Tottenham Hotspur B)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Konečne som nahodil nové lišty...trocha som sa zapotil,je to myslím si o trochu lepšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.