Gefro Odesláno Duben 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Ol@fe velká vdaka...dik za rady a za ochotu preštudujem vlákno "ala coplos" a zas budem o niečo mudrejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Tak RS narazník FL je pasé...rozhodol som sa ist od toho...mám ponuku na tento nárazník,komplet za 220 Eur...čo vravíte je to dobrá cena? ;) je to buračka a rozpredava to na ND...je čierny kod 9910 čo je plus pre mna a podla jeho slov to netreba striekat,ale berem to s rezervou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Ty už taky nevíš co ..před po ..rs modrá zelená já už jen čekám že to bude nakonec bílý liftback... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 To už tak býva...niečo sa Ti zapáči ,chceš to dat na auto a potom zistíš že to len tak lahko nepojde ;) ...a začínaš odznova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Důležitý je výsledný efekt a ten bude perfektní..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 jj to sa ešte nadriem na ten konečný výsledok...ešte je tam dost vela roboty,ale toho sa nebojím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Nárazník je doma...všetko OK...je ešte v lepšom stave než som predpokladal takže spokojnosť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 parádá, taky se mi jeden válí doma a čeká na víkend :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 jj paráda,zašiel som prenho osobne a bol som milo prekvapený prístupom a celkovým vystupovaním,proste super vobec som to nečakal...nedaval som tomu velku šancu pretože to bolo cez "bazos" a nemám s tým najlepšie skusenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Takže bude nové foto..:o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Bude kámo...ale venku chčije a chčije ináč super SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Hned jak jsem jí viděl tak jsem posílal..se spíš divim že jí ještě nemáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 (upraveno) nie nemám a štve ma to Upraveno Duben 5, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 No problema.. Můj odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Dik Atiku...Chip ma nakazil na tie predné čočky a myslím že sa mu to podarilo :D ...chalanisko čo mi predal narazník mi napísal že má pre mna aj čočky do predu...len sa chcem opytat či nebude problem,ked su z "angličáku",nebude tam nejaký problém so svietením na našich cestách,kedže oni to majú opačne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 No to jsem rád ale mám pocit že co se týká světel z anglie tak tam bude problém nevím jak je to s cockama ale obyc se zalepují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Presne o to mi ide...neviem ani na koho sa obrátiť o pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Chip nás nakazil oba bohužel musíme počkat..ale nakonec tam budou..;) Presne o to mi ide...neviem ani na koho sa obrátiť o pomoc Zkus Abrex když je máš z angličáku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 zítra se ti kouknu do etky jaký je tam rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Chipe dik ...Atíku ty troubo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Já chtěl mazla vytunit právě angličákem..jenže Chip ho asi nenašel...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 (upraveno) Koukam Aťa je plnej rozumu už se těším až se mu budu zase hrabat v autě a říkat mu co vše se musí vyměnit :) :) bude zase koulit očima :) jako když má střevní koliku :) :) Upraveno Duben 5, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Mlč uděláš nejlíp.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 no vy dvaja...len si naložte :D ...ináč dnes cesta do Liptovského Mikuláša a späť po D1 za hustého lejaku a musím sa pochválit za výber pneu držali jak pribité...ešte som snáď nemal taký pocit z jazdy za takého lejaku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Dnes kozmetická úprava interiéru ;) ...a zmenil som uvítaciu obrazovku na Columbovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 sakra pěkný začínám o něm taky uvažovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jj,je to celkom fajn...zistil si niečo o tých England čočkách Chipe? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Nádhera pane Gefro.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 tak interiér vyzerá super o čočkách sa mi marí,že pre UK a našou verziou je rozdiel len v jednom čísle: 1Z1 xxx xxx a 1Z2 xxx xxx no a teraz si nemôžem spomenúť,ktoré sú ktoré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 dik parobci za pochvalu ;) tie čočky tiež študujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.