Přejít na obsah

Střešní okno

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

cus lidi. chtel bych se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s dodelanim sibru do OII kombi, co vsechno se musi udelat. a jak je to nakladny. premyslel sem nejdriv o dodelavce od webasta..ale to by vyslo na 20 000 a neni to origo a sklo se vysunuje nad strechu a ne do stropu. a myslim ze dodelani origa by mohlo vyjit levneji... tak me zajima co vsechno je potreba predelat a dodelat. diky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest kombajnek

Ahoj,

jelikož jsem to podsoupil u mojeho Golfa tak je potřeba celá střecha z Octavky jež má střešní okno. Z něj si vezmou pouze střední plát a výztuhy a napasují pořímo na vaši střechu, zatmelí, nalakují. Elektrikář dotáhne svazak šíbru skrz A sloupek a dotáhne do ŘJ a nakoduje. Docela je problem sehnat vše k přidělání hadiček a odtokové kanálky v karoserii. Já jsem to dělal kvůli tomu že jsme chtěl střešní okno a taky jsem měl poškozenou střechu. Střechu jsem sehnal z jedný havárky a vzal jsem si ji i se sloupkama. Doporučuji si sehnat stropnici a vše z původnho bouraného auta. Já jsem měl zničenou stropnici a ted jsme ji 4 měsíce scháněl novou a stejně ji nechávám potahovat do Alkantary jelikož je trochu poničená.

Střecha mne vyšla na 3000,-, lakýra s klempířem na 7000, elektriku jsem si dělal sám, nové hadičky pro odtok 100.

Po této peropetii doporučuji aby vám to někde udělali a vy jste nemuseli nic jiného než si to zaplatit. Jsem tímto vyléčen....ikdyž ten pocit ted ......že si 6 měsíců v roce můžu otevřít šíbr.....a nechat se kochat pohledem na oblohu je k nezaplacení....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...