Přejít na obsah

Holyho Silver Ghost

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Tak Octa je už tejden v servisu - v rámci záruky mi mění přední kapotu, vnější těsnění ve všech dveřích a opravují to, co těsnění odřelo a začalo reznout.

Původně měla bejt v pátek, ale nikdo se neozval, tak doufám, že to udělaj pořádně, když už jim to tak dlouho trvá.

Zatím jezdím Feldou...ne že bych pohrdal, je zlatá a šlape jak hodinky, ale Octa je Octa...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak sem měl dneska zase den. Po té co jsem úspěšně prošel STK, stojím na křižovatce, dávám přednost a najednou prásk! Ze zadu mě nabral Passat :lol:

Nestál jsem na brzdě, takže mě pěkně šoupnul do hlavní, naštěstí ten co jel se stihnul vyhnout.

Vypadá to, že to odnesl jen zadní nárazník.

Zase starosti....Ach jo :)

post-25-1279644715_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No jasný..byl jsem ve škodovce, bude novej nárazník, ale proč mám takovejhle pech už potřetí?

poprvý mi do novýho Rangera zezadu nejel borec s Mercedesem, pak mi do Fábie vlítnul trouba stokilometrovou rychlostí a totálně jí zrušil a teď už to schytala i Octa.

Asi si koupím na zadek takový ty oranžový nafouknutý fendry, co používaj lodě, když přistávaj v přístavu aby se nevodřely o betonový molo :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak Octa má odedneška nový rozvody :D (119.799 km) samozřejmě i s vodní pumpou.

Měnili mi to v autorizovaným servisu Škoda. Trvalo jim to zhruba 6 hodin a za práci + materiál (šrouby) si řekli 3.400 Kč.

Rozvody i s pumpou jsem měl vlastní, originál VW, za cenu 5.000 Kč.

Takže sakumprásk 8400 Kč, se zápisem do SK.

Tak doufám, že mám na dalších 120.000 km pokoj. :lool:

Odkaz ke komentáři

ne hodne informaci jsem si o vymene rozvodu zjistil kdyz jsem se domakl ze podle servisnich zaznamu me nevymenili s rozvodama pumpu, a kazdej servis rikal ze u BKD doporucujou vymenu pri 90tkm a ted jako co nedej to do toho s tim ze kdyz se ti to potka budes se dohadovat, auto ma jezdit a ne bejt v servisu a nektere z nas jaksi zivi

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...