Ovosh Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Zdarec, mám OI RS a mám dotaz. Jde sedák řidiče(spodní část sedačky) prohodit se sedákem ze sedadla spolujezdce? Sedačky mám vyhřívané... A bych to nevytahoval zbytečně Dík.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 jde to, jsou záměnné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Myslim, ze se to da objednat ve Skodovce ten molitan, kdyby si chtel uplne novy. A nebo ho nechat jednodusse vyrobit u nejakyho calounika. A mas "novou" sedacku zase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Molitan stoji normalne 2 tis. Uz ho mam, jen se dokopat to precalounit. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 No zatim to zkusim prehodit at muzu jezdit a ten sedak dam calounikovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Mám taky dotaz na sedačky, tedy tu spolujezdcovu, když tam někdo sedí, tak v ní při houpnutich něco vrže, nevíte, kde může být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenouch Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Molitan stoji normalne 2 tis. Uz ho mam, jen se dokopat to precalounit. :D můžeš mi prosím napsat číslo dílu toho molitanu (podsedák ) z přední sedačky O1RS? Sedačky jsem měl nedávno rozdělané a dodělával jsem výhřev. Řidičův podsedák se drolí a rozpadává. Rád bych vyměnil ten molitan. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Tak hotovo, prace na necelou hodku. Je to celkem nezvyk :D Cislo dilu je 1U0-8811375P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Ty jsi šikulka,chlap mnoha profesí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Dik :D Jinak foto puvoniho molitanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tak dneska jsem byl u calounika domluvit opravu... vytahnul jsem sedacku a on se na to mrknul... pry to nebude problem. Po nasazeni zpatky mi to ale hlasi ´´zavada airbagu´´ tak me zitra ceka kontrola pojistek a pak kontrola snad neposkozenych kabliku ze spodu sedacky.... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak je to jasné máš bagy v sedačce a po odpojení si zapnul klíček.To znamená na VAG a odstranit hlášku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vojtak-v1 Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 AHOJ MUZE MI NEKDO PORADIT PROC MI NEJDE VYHREJVANI SEDACEK ? MAM OCTAVII2 R.V.2006 .DIKY VSEM. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Asi je to rozbity... :lool: Rele, preruseni kontakt nekde, pojistka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Řeším stejnej problém, drolí se mi sedák a okraj je rozmačkanej od nastupování. Ale jestli stojí novej molitan sedáku 2tis. uvažuju spíš o nové sedačce za 2.700,- Jen nevím, jestli nebude problém s instalací. Nedával někdo sportovní sedačky do auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Tak to bych radeji poridil za 2tis jak ja :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Na netu jsem koukal na fotky Octavií se sportovní sedačkou jen u řidiče. Je to jako pěst na oko. Dnes jsem byl v Autostylu a nový sedák 1.970,- Bude ze mě čalouník :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Takovéhle sedačky to Octy nepatří budeš jak nějaký tuzer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Jestli jine sedacky tak bud z Cupry nebo R32 :D Zabiak, ktere mi povolis? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Kdyz uz tak z R32, ale budes tam mit packy :lool: U cupry pozor ne vsehni meli Recara, spousta z nich maji jenom klasiku "TopSport". Ja osobne premyslem o tomto http://www.autocalounictvi-cl.cz/2-autosedacky.html ale to zracovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 potřebuju tu kůži co je na RS sedačkách na opěrku , poradí někdo ? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Zdravím. Měl bych dotaz. chtěl bych pořídit jiné sedačky, ale řidičova bočnice má rozedřenou látku asi od nastupování. je možné tuto část odparat a našit třeba ze spolujezdcovi sedačky? A ještě mám dotaz kdo to umí?:)Předpokládám že když sundám látku z obou sedaček tak stačí odpárat ten jeden díl a nahradit ho druhým? By zvladla i švadlena ne? Dík za radu. Mev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.