buml Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 (upraveno) no on ani origo v rovine neni, pravda rovnejsi je, ale jen o trochu EDIT > dohrany puvodni fotky po zmene uloziste Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 jedinej problem, kterej uz byl popsanej je, ze pri vymene pravyho sterace musi clovek pustit sterac a v horni poloze vypnout klicek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 a jak se to musi narovnat? Jak je prechod na "uzsi" cast sterace, tak tam to ohnout nebo jak to delate? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Ja to ohnul primo na aute rukama. Jednu cast jsem drzel a druhou ohnul. Je to ohle primo v puvodnim ohybu. Nekdo varoval ze to nepujde, ze to muze prasknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 (upraveno) 2 houmik > ohybaj to v tomto miste (sorry za nekvalitni grafiku, mel sem na ZS vzdy z VV za 3 aby mi to moc nekazilo prumer:-D )EDIT > dohrany puvodni fotky po zmene uloziste Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 No nekdo nedoporucuje to ohybat v tomto miste. Ale ja to riskl a vypada to good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 tak já jsem to v tom místě ohnul taky, raménko jsem upnul do svěráku a opatrně ohýbal až sem ho skoro narovnal a nikde nenastal žádnej problém :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Zeptám se úplně blbě. V čem jsou ty z OII lepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 tak co se týká funkčnosti, nevim jak moc jsou na tom proti původním stěračům, protože mě to přijde víceméně stejný .. ale u mě šlo spíš o vzhled, přece jenom vypadají lépe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Seth: Tak to joooo. Já si říkal jestli třeba nemají ostřikovače na stěrači,ale z fotky mě to nepřišlo... Já dal na klasický ramínka bezrámovky a v pohodě... Ale díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Nekradou mi boshe na klasicke raminka, nejsou "videt" v klidove poloze, vetsi plocha u ridice 600mm a ve 160 stiraj :) , to se o puvodnich moc nedalo rict. Ale kazdy je ma jinak ze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Zeptám se úplně blbě. V čem jsou ty z OII lepší? jak pise Deko, vesti plocha stirani na leve strane, a hlavne ty sterace netrcej do vejsky jako svina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 24, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2009 Pro predstavu ty sterace vozim takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) tak nam ten letosni rok pekne zacina EDIT > dohrany puvodni fotky po zmene uloziste Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 no to nasere...... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak to je mě líto pane... :-( Snad jsi si smůlu vybral a už bude jen dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 no nevim autu bude 11.1.10 1.5 roku a uz resim druhou vec (nepocitam narazy do narazniku) to je snad asi fakt tres za to, ze sem si dovolil koupit prvne v zivote novy auto. kdyby to alespon neodsral B sloupek, dvere se daj vzdycky vymenit a pomackany prahy a lem strechy nejsou nic hroznyho, ale ten sloupek me fakt toci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 To se nedivím. Copak se stalo? Někdo ti nedal přednost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 nejak se to tu rozmaha http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=44&st=620 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=44&st=640 (O II - Mikyho Blackkitty ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) To se nedivím. Copak se stalo? Někdo ti nedal přednost? Transporter chtel velmi rychle a nenadale do myho pruhu, snazil sem se uhnout, ale bylo to malo nejak se to tu rozmaha http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=44&st=620 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=44&st=640 (O II - Mikyho Blackkitty ) no pekne to zacina, jen co je pravda Upraveno Leden 6, 2010 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 tak to je mi líto ;) tohle fakt nasere :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 a jeje, to zabolí no :P . Držím palce, nech je opäť čím skôr vo forme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 (upraveno) tak sem autu i samo sobe nadelil maly darek v podebe steracu z OII.nic sem neupravoval, ani neohybal a sterace sedej uplne v poho. Pravy v klidove poloze konci v cernejch teckach na okne Jestli to teda dobře chápu mění se celá ramena stěračů za ty z OII... a na ně lišty OII Upraveno Leden 14, 2010 uživatelem Dakie odstranění obrázku z citace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 tak tak, chapes to dobre, jediny minus, ktery sem vypozoroval je hluk od praveho sterace ve "vysokych" rychlostech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 No a upravil jsi ten pravy sterac ( ohnul) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Tak to zamrzí chlape ale vše se dá spravit k úplné spokojenosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) No a upravil jsi ten pravy sterac ( ohnul) ? ne ne, psal sem to nahore, ze sem nechaval ohyb jak je z OII. az bude cas tak se podivam po tech stracich z Golfa, nekdo psal, ze tam pasnou. ten hluk je od nakejch 130 nahoru a to v mym pripade stravenejch 12min na dalnici neni problem, kterej bych musel akutne resit. Tak to zamrzí chlape ale vše se dá spravit k úplné spokojenosti :) to mas samo pravdu. dvere sem daval novy, ale sloupek se mi vyrezavat nechtelo, takze ame ho porovnali co to slo. pri tom jak tohle auto pritahuje jiny auta nevim, nevim. ikdyz snad bude klid, jelikoz mi zacatkem unora passat najel kouli do predniho narazniku a mam v nem diru a to byla treti "rana" a jak se rika do tretice ...... tak treba uz ma vybrano. Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Uprav ten sterac jak ja. Ani pri 160 to nehuci a krasne stira. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 uvidime na jare, az budu menit naraznik a delat jarni udrzbu, tak to sundam a porovnam ve sveraku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Ja to poresil na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.