buml Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 takhle odvaznej asi nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 no tak to na me na staflu nak prislo, najednou sem vzal sterac a hle, ono to fakt jde rucne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 tak sem auto lehce politicky angazoval a uz me vyblejskli a zverejnili:) VYMENTEPOLITIKY.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 :D a už je octa v poriadku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 jak se to veme. sloupek by si zaslouzil vymenu, nebot sel do vrtule, ale nak sme to spasovali. dvere vemeneny nalakovany, jen se furt nemuzu dokopat k objednani list a pak este tu hnusnou folii. jinak vse OK najeto 92k a stale meneny jen spinac spojkoveho pedalu, takze maximalni spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Koukam, ze jsem to tady pekne zanedbal :( Konecne sem auto zbavil folie, takze uz zas vypada jak auto a zaprisahnul sem se, ze folii od kohokoli uz nikdy (dnes sem koukal na kolegovo novyho supa a samozrejme opet porezany proste p. Tumpach fakt "umi"). Jedine si dalsi auto polepim sam a nebo objednam primo v barve. O vikendu musime s lakyrou opravit porezany dily, snad to pude dobre. Shrnuti > najeto 286 000km, mimo bezne udrzby a jiz zmineneho spinace, v cca 200t loziska prednich kol a ax. loziska tlumicu 270t spojka (opravdu jednohmota) jinak nic, fakt super auto, jen kdyby papalo jako 66kW Soucasna podoba na foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Koukám, že Octule ještě slouží Pěknejch pár km si najel za tu dobu, co jí máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Ze si sa aj ukazal konecne ! No slusny nalet . Takze o5 cervena. To musela byt zmena ked si strhol tu foliu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Njn nejak posledni dobou nic nestiham. Zmena jak blazen a samozrejme k lepsimu. O vikendu jeste nafotim ty porezany dvere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 To uz nedrockaris,bo jsi poridil novej kocar? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 drockarim furt, jen mam v <|> ty kokoty z magistratu, na staflech buzerace a v pruhach jezdim i cervenej. Pravda o novym aute taky premejslim, ale nespecham, zalezi na nabidce, nicmene muj okruh novej aut je velmi malej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Dnes proveden chip, tak doufam ze prinese usporu paliva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 hele když s tím budeš jezdit normálně tak určitě :) a když tomu naložíš tak si to vezme taky já měl cca před 14 dny cestu do brna a tam jsem jel necelejch 130 a spotřeba 4,2l/100 a zpátky jsem to trochu hnal byl jsem v praze za cca 1h10min a spotřeba nešla nad 5,9.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 zatim to vypada dobre na to ze sem jesdil den, uvidime az propalim dve tri nadrze pak poreferuji. Doted celkovej prumer 6.28l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Minulej tejden probehla vymena prevodovky, Tak v tom zachroupalo, zasustilo a bylo to. Jen ji musim podekovat, ze me nechala dojet jeste 40km z prace domu. Nicmene po 340.000km prvni vaznejsi problem, takze vlastne stale super. No a ty cca dva mesice spolu v klidu doklepem. Tedy pokud Skodovka neposune termin vyroby:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Uz mas objednano neco novyho jo?Zase oktu?Jinak ta prevodovka nemela spis malo oleje bo tak,ze takhle zaklepala? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) ne ne, olej sme nekolikrat kontrolovali, predpokladam, ze nektery lozisko nevydrzelo , prece jen obcas na krizovatkach to cloveku neda. A nezapomen, ze to jezdi cca 70% Prahu, takze to dostava co proto. Kvalty jdou radit krasne, jen ty zvuky. Domu sem jel po dalnici a 5ka ve 140 uplne v klidu. Musim ji rozhodit a uvidim co a jak. Objednano jest viz zde Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Nj jsem si neuvědomil že hrkáš v podstatě furt po Praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Tak bumlovo taxi tourka ukoncila svou pout za prokazani uzasne sluzby behem necelych 352k km za cca 5,5 roku. Timto ji dekuji. Jeste ji musim vyklidit a dat radnou rucni koupel a pujde holka na prodej. Kez by kazde auto slouzilo takhle suprove. Nebejt ukrajince v mych dverich a sloupku, jednoho joudy co mi utrh zadni vyztuhu a par mensich sramu, slouzila se cti. Az ji vypucuju dodam posledni fotky. Horsi je, ze to znamena dle stanov muj konec v uzasnem OC klubu :(, byl jsem s vami rad a doufam, ze ikdyz prijedu na sraz s Rapem, ze me neukamenujete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 To neznamená konec, já byl členem s Golfem 3 a Jarda je členem s Golfem 5 a předmím Ford C-Max ;) Tak ať jde červenáda do dobrých rukou a prodá se co nejdříve ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Přesně jak píše Dakie, prodejem octy nic nekončí, protože OC je velmi tolerantní a stačí, když máš jen značku Škoda, popř. něco z koncernu VW ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) hele, trpíme tady i modrý ovály a hnůjdaje :-D takže v klidu Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Ale nový vlákno už tu má ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 má má, jen já jsem natvrdlej, asi zatmění, když jsem to psal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Presne jak pisou kluci.A navic se uz tesim az ti Rapoucha omrknu na zivo na sraze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 (upraveno) Dobre zpravy, pak se musim dohodnout s Viktorem co a jak. EDIT > a jeste zminovane posledni fotky Upraveno Únor 10, 2014 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Jee ta kraska stala loni vedle me v Zamberku jestli se teda nepletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.