Guest octa Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Zdravím,chtěl bych poradit s menším problémem co se mi vyskytl,mám octavii r.v.2001 a menil jsem obě přední ramena za nové jelikož ty původní už to měli za sebou :)a po výměně jsem si nechal seřídit geometrii aby bylo vše ok a jak jsem najel na dálnici tak v rychlosti cca 80km/h až 130km/h začal vibrovat volant více méně při jízdě rovně,do zatáček to ustává ale vibrace tam pořád jsou,pokud máte někdo s tímhle zkušenost tak poradte prosím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Kola vyvazeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octa Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Kola vyvazeny? ještě jsem je nepřevažoval ale,do výměny ramen to nedělalo žádný problémy at při 100km/h či 160km/h přijde mi to zbytečný když to začalo až po výměně ramen ale je to jako první věc co udělám:)spíš si myslím jestli jsem něco neudělal špatně na nápravě ale vše jsem kontroloval a nemá to žádnou vůli a vše sedí jak má...ještě mě napadá jestli nemůže být špatně udělaná geometrie co myslíte? jinak do 80km/h je to v klidu až nad 80km/h a výš volant vibruje ze strany na stranu:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 A čo kotúče?Nemajú to už za sebou? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octa Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 kotouče jsou půl roku starý a dělá to při jízdě nejvíc rovně a i když vyřadím at brzdím nebo ne to na to nemá vliv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octa Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Chlapi,tak díky za rady,byl jsem přehodit kola ze zadku na předek a komlet převážit a vibrace jsou pryč:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 mam podobny problem nad 130km/h mi vybruje volant,225/40 R18 ET32 robi mi to aj na 195/65 R15 ,vymezuvace kruzky mam nove,koleso boli za pol rok vyvazeny 4krat,auto mam nabehane 66000km a boli vymenene len sportovy tyc stabilizator a podvozok,samozrejme geometer je spravena do konca 2x. skusim prehodit kola zo zadu do predu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepeechose Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 (upraveno) Zdarec, mě to dělá od 110 vejš, hlavně při záběru, ale někdy víc, někdy míň, při brždění vůbec. Vyměněný ložiska (SKF), náboje, čepy, silentbloky, kotouče + desky (ATE Powerdisc), kola vyvážený, gumy rok starý, geometrie ok. Upraveno Květen 22, 2012 uživatelem pepeechose 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon84 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Nazdárek Chlapy. Mám tentýž problém. Vibruje, mrcha... :-) Dělá mi to okolo 120 km/h. Nad 150 km/h jsem to raději už nezkoušel. Mám OI r.v. 2002 1,8T RS. Podvozek Weitec. Kola jsou čerstvě vyvážený. Do nedávna to nedělalo. Až tento týden a stupňuje se to. Je možné,že by to bylo ložiskem v náboji? Protože dost hučí. Příští týden mám objednanou dílnu,takže ho vyměním. Ještě jsou možné silenbloky. Pak už mě nic nenapadá. Poraďte prosím,abych nemusel kupovat díly navíc. Díkes,chlapy. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.