Jozef Jókai Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Ako urcite si idem dat skontrolovat ten zotrvacnik lebo stále viac a viac sa mi na volnobehu trase motor a prenasa sa to az na karoseriu a vsetko citim pod sedackou a už ma to pekne serie. Len mne ten pán tvrdí ze urcite je original LUK. A je tam aj dobrá cena 250,-€. Len zistit ktorý je origo diel 0 Quote Link to comment
wrccko Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Myslíš že Luk nebude tak kvalitný ako Sachs? 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 zkus skodovku podle VIN ti reknou cislo dilu a pak by melo jit dohledat kdo to pro skodu vyrabi. sachs kód zboží 125010310 alt. kód zboží 03G105266BN LUK kód zboží 125010313 alt. kód zboží 03L105266A existoval postup jak overit jestli je to setrvak, ted nevim jestli je to ale pri studenem nebo teplem motoru, nastartovat vytocit na 3000 rpm a pustit uplne ply najednou, pak to same se seslapnutou spojkou pokud ma motor tendeci chcipnout je to setrvak pokud si to nekdo pamatujete presne tak me pls opravte 0 Quote Link to comment
Jozef Jókai Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Ano preto sa pýtam. Už aj tak mám dost problémov s autom a preto sa chcem toho vyvarovat. Ja tiež chcem tam dat len origo diel len neviem ktorý z nich to je kad ten tvrdí to a druhý zase niečo iné 0 Quote Link to comment
Recommended Posts