Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Spooky1:

fakt prijed, at te ani nenapadne, neprijet ;-) a ne abys prijel na sraz Octavek v Golfu jako tady na letiste Krasno :D doufam, ze mas Octavu v poradku

vittorio:

aktualizuj stav registrace, kolik je lidi ? posledne jsem cetl 60 clenu a 90 steaku ;-)

Konecne jsem mel co kam napsat, abych si otestoval, jak vypada moje nova profilova foto.

Co na ní říkáte ? svítící řadička .. přes Aukro.cz

Řadící páky

Akorát ještě přemýšlím, který poklice si mám nandat ..

001 ; 002

Odkaz ke komentáři

:D

:D

a co si koupit hlinikace? :) ty poklice

62 lidi zatim

Kupovat teď už nic nebudu. Jsem od února bez práce, tak finančni situace není žádná sláva. Musí mi něco zbýt do doby než najdu práci a také na sraz, ne ?! Koupil jsem si nutné nové rádio s LCD Pioneer (staré Eonon už přestávalo vše fungovat) k tomu jsem si přikoupil couvací kameru a pro parádu LED neony na podvozek + nějaké menší doplňky. Hliníkáče bych taky chtěl no, a nabarvit brzdy ;-) to se mi líbí, ale před tím ještě až budou prachy, tak chci nějaký spoilery, difuzory atd.

Odkaz ke komentáři

hoj, hele nemusis se vubec niceho bat, proste se pridas do nejakyho rozhovoru a uz to poleti :)

kdyztak me poznas, budes se bavit se mnou a jelikoz se me znaji vsichni, i kdyz ja je ne, tak poznas ostatni :D :D

kemp pro deti bez problemu, je tam cely detsky hriste, kdyz bude teplo tak ten bazen a tobogan. kamarad bude malovat detem na obliceje ornamenty a zviraci obliceje aby se taky zabavily ;)

Odkaz ke komentáři

hoj, hele nemusis se vubec niceho bat, proste se pridas do nejakyho rozhovoru a uz to poleti :)

kdyztak me poznas, budes se bavit se mnou a jelikoz se me znaji vsichni, i kdyz ja je ne, tak poznas ostatni :D :D

kemp pro deti bez problemu, je tam cely detsky hriste, kdyz bude teplo tak ten bazen a tobogan. kamarad bude malovat detem na obliceje ornamenty a zviraci obliceje aby se taky zabavily ;)

a ty jsi kdo, tebe neznám??? :o že tady tvrdíš, jak tě každej zná :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...