Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

to jsou jomy vid? :D

presne jak nekdo rikal, na skodahomo neni nic a na jidlo se ceka 3 hodiny :D

jinak dneska zrusili dva lidi coi sem za ne uhradil maso, cili to po nich budu chtit, bohuzel to nebudu dotovat kdyz mi to nekdo zrusi 3 dny pred akci :( ovsem sem zvedavy jestli mi to maso uhradi :(

Odkaz ke komentáři

to jsou jomy vid? :D

presne jak nekdo rikal, na skodahomo neni nic a na jidlo se ceka 3 hodiny :D

jinak dneska zrusili dva lidi coi sem za ne uhradil maso, cili to po nich budu chtit, bohuzel to nebudu dotovat kdyz mi to nekdo zrusi 3 dny pred akci :( ovsem sem zvedavy jestli mi to maso uhradi :(

jména, adresy,telefony??? neboj uhradí B)

Odkaz ke komentáři

dneska je rozesilka, prave se na nich pracuje u prvni damy na pocitaci :)

posilam to schvalne tesne pred, protoze presne vidim jak to lidi ruci v tydnu pred srazem, takze dnes mame snad finalni sestavu lidi co jedu urcite a tim padem to posilem dneska

pro zajimavost jedou tedy :

Krtek

Dakie

ol@f

gefro

Barbucha

sejvi

Jarda

Bazy

Martyp

Alessi

PavelK

Kaby

Seda

Miris

chipmann

Palo

Prchy

Šterny

Baurak

hrouda

Pešír

libor.kratas

pentadius

mar.cz

Holandan

Spooky1

Adoks

Steglik

Zahyk

Jarysek120

garny

Hrábě Fernétti

michal70

MAIDEN

Mila99

Kracco

p2p

wiky1008

Pavel27

luky

Lumen1.8

baloo_baloo

Milda TSI

vlades92

eReSek

Ferry

Mates - nečlen clubu

Gowster

tomhanzl

Skrabi

sandis

EsZet

tominesmrdi

VRSak

Bín78

jiřík

ivanovna

Skipy

Radek20VT

Sněhulák

Zelik

ElvisEK

dukys

jedy

TomasB

Martin77

Octavius84

Tomáš

Vevča

Váňa

Marek RS

Noranis

wigorodeo

vitto

chjetjov

pepa hegi z V8 design

NEUHRAZENO:

Monty

majorak

Hube

wwwcom

Octule

Boďo9

Brambůrek228

Lukin

chipmann

Deko - jeste nevi zda dprazi najisto, tak uhradi na miste

A TI POSLEDNI Z HORNIHO SEZNAMU, JELIKOZ SE REGLI NA POSLEDNI CHVILI ;)

Odkaz ke komentáři

malicko se vylepsila predpoved pro Zamberk na sobotu :)

Ted by jsem nejakou predpoved VUBEC neresil... ;) Jeste je na predpoved moc brzo a muze byt HNUSNE, ale i NADHERNE. V patek dopoledne budeme na 95% vedet jake bude pocasi...

Jinak ja mam DOBRE zkusenosti s timto webem, vetsinou predpoved na druhy den vychazi na 95% ;)

http://www.meteoblue.com/en_GB/weather/forecast/tab/b/pictocast/zamberk_cz_26008

Odkaz ke komentáři

kdo se neregistroval = prijedete normalne na sraz > uhradite na vjezdu 300 > pokud do te dobry nevyprodam zalozni steaky tak si je za 80 Kč rovnou koupite na vecer > dostanete cislo na okno a vjezdovou kartu, kdyby prselo a cislo se vam smylo.

tim padem muzete kdykoli behem dne odjet a prijet, samo kdo tam bude trajdat sem a tam autem tak mu vypustim kolo a bude stat jako odstrasujici priklad za vjezdem :D :D :D

Odkaz ke komentáři

ataner - nema vyznam, to ti nevezmu, bylo to do 20. plati postup co jsem ti napsal predtim

AD KARTY - PRISLY VAM KARTY, ALE BOHUZEL SE NEKDE POSRALA KOMUNIKACE NA VELENI OC A V NEKTERYCH JSOU CHYBY A SOUBOR SE SPATNE JMENUJE A UVNITR OBCAS NESEDI CISLO CI JMENO, CILI VAM PRIJDE NAVECER NOVA

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Prodám ojetou Škodu Superb 2.0 TDI 103kW CFFB, r.v. 2012, najeto 248 tis.km, Ambiente+, tažné, pravidelný servis, výměna LL oleje co 15 tis. km, kompletní dokumentace, 2 klíče s DO, TK do 10/2026, DZ do 2/2027, nebouráno, jen 2014 odřen přední nárazník Kupováno jako roční auto u Škoda Plus s 19 tis. km Výbava Ambiente plus - bixenony (loni na podzim dány nové výbojky Osram Xenarc Originál), automatická klimatizace, vyhřívaná přední sedadla, multifunkční volant,senzor deště, el. nastavitelná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním, vnitřní zrcátko s automatickým stmíváním, přední a zadní parkovací senzory, handsfree s BT, navigace Amundsen+, originální tažné zařízení (dodělávané), 17" originál kola s letními pneu Goodyear (teď 2. sezóna- najeto 13 tis.km) Stav vozu odpovídá stáří a najetým kilometrům. Exteriér již má oděrky z provozu a poruchy laky. Interiér je zachovalý a celou dobu nekuřácký. Vozidlo běžně jezdí, všechny prvky výbavy jsou funkční. Rozvody mají 96 tis. km a 5 let, dělány v autorizovaném servisu. 5/2023 v 194 tis. km nové tlumiče a komplet nové brzdy 8/2023 198 tis. km nová spojka a setrvačník V 2/2026 v 245 tis.km měněn olej, palivový filtr a brzdová kapalina. K autu druhá sada litých kol 16" origo Škoda se zimními pneu Hankook (jeté dvě zimy - 13 tis. km), příčníky Neumann, originální gumové koberce, originální gumová vana do kufru a síťový program. Cena za vše 169 tis. Kč.  Vozidlo k vidění, dle domluvy, v Olomouci a okolí nebo v Ostravě a okolí. 
    • Nevím detaily, asi se nehýbal pístek.  Tak mě napadlo ( a říká to i 1. mechanik jako poslední možnost) , jestli  není špatný ABS: - občas zafunguje krátce system proti protočení předního kola - ale tak jednou z 20 rozjezdů ( na suchém asfaltu, na rovině) - po brzdění jsou zadní kotouče hodně horký, přední jen vlažný ( rozdělovač brzdného tlaku?)
    • Snad ten AI spam nebude moc zlobit.... zase to bylo nějaké rozbité.... 😞
  • Vytvořit...