Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Děkujeme všem organizátorům za výbornej sraz, chválíme místo, jídlo i pivo :palec:

Moc se nám tam líbilo, ikdyž od loňska jedeme v trošku jiném režimu :D

Kryštůfkovi se to moc líbilo a moc děkuji všem co mi přivezli něco malého plechového do sbírky, hlavně Pešírovi, kterej se letos fakt vycajchnoval :ph34r:

Ondro, ti mi tu Sternyho značku vrať a těšíme se na besedu nebo jubilejní 5. sraz v Žamberku.

Rád jsem Vás všechny viděl a poznal i nové tváře a auta.

Tak brzy na shledanou na další povedené akci :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak chci taky poděkovat za skvělou akci právě jsme dorazily domu.

Včera sem to nějak přehnal,když sem vstával v jednu odpoledne tak sem byl ještě řádně pod parou.

Sem rád že sem se seznámil s pár fajnovímy lidmi.

Na příští ročník se už těším zdary PLZEŇÁK

Odkaz ke komentáři

Taky děkujem všem organizatorum a všem zučasněním že vubec dorazily bylo super viz BAZY a cesta domu :D :D vsechno zdokumentovano :D :D snad BAZY nebude nasrany :D ale sranda musi byt: )

kdo se zasmeje tak komentar prosim :D

to je spíš k pláči

Odkaz ke komentáři

Taky děkuji a moc se omlouvám že jsme se ráno ani nerozloučily,ale někteří z nás čtyřech z jihu měli naspěch kvůli ještě jiným povinnostem a úpřeci kvůli louční nebudeme budit spáče...

Dakie: Prosimtě kde jsi celej den byl, že jsme tě potkal až ve dvě ráno? :D

Tome, jak jsem Ti říkal, byli jsme se mimo jiné podívat i ve městě, na obědě a pak jsme grilovali u nás před chatkou společně s S-talkerem, Majorákem a jejich přítulema palec.gif byli jsme na chvilku i ve stanu, ale nebylo si kde sednout, tak jsme šli zpátky k chatkám.. noční akce a sundávání barvy z Vojtovýho kola byl fakt mazeclol.gif dneska jsem byl absolutně nepoužitelnej, ještě že mohla řídit žena pivo.gif

Odkaz ke komentáři

Super, super, super. Byli jsme s bráchou auty poprvé a dalo docela zabrat ranní vstávání, když se z pod altánu odcházelo ráno ve čtyři... To jsme nečekali... Octavia club je skvělá banda pohodových lidí vedena šéfem, který zaslouží to nejvyšší uznání. Vitto, moc Tobě a Tvým nejbližším děkujeme. Tak zase příště! Zdraví Franta, Marťas, Mirka a Maruše. :pivo:

Odkaz ke komentáři

ale nebylo si kde sednout, tak jsme šli zpátky k chatkám..

Hele to je kravina, master byl plnej dalsich stolu a lavic, staveli jsme jeste ty ven ze stanu aby bylo misto a uvnitr stanu toho krajniho posledniho bylo porad volno, stacilo me odchytit a vyresli bysme to :D mel jsem letos stolu a lavic az moc :D

Tak a ted za me par slov :)

Doted sem uklizel a vynasel krabice a zase mi prijde ze sem toho privezl domu vic nez sem vezl na sraz, nechapu :D

Musim podekovat za vsechny kladny ohlasy, sem strasne moc rad ze vas prijelo tolik a ze jste si to uzili, kdyz to ctu tak vim ze to neni zbytecny, i kdyz jak fido potvrdi, chvili jsem byl malicko nasranej :) nikdy to asinebude perfektni a nikdy se asi nepovede uspokojit kazdyho. bohuzel po lonsku, kdy se vyhlaseni pomalu nestihalo a odkladalo, bylo ted zase dost volnyho casu pred nim, dost to nabouralo pocasi, jelikoz sem malicko pocital s tim, ze budete moct jit do aquaparku a tim padem se den natahne, to samy pout v zamberku apod, takze pocasi zkrizilo plan a uz sem nestihl zareagovat a udelat nejake "vložené súťaže" :) poučení pro příště, vymyslíme něco dalšího, jako loni či předloni avizovaný polosportovní trojboj, který sem pak zrušil kvůli odchozímu houfu lidicek na minigolf :)

minigolf

minigolf sem letos zvolil ryze dobrovolny, aby se kemp nevyprazdnil a ti co prijedou pozdeji by videli jen auta a zadny lidi, je fakt ze to asi ale neni taky idealni scenar, tak nevim :) ale minigolf musi zustat, to je proste tradice, takze zkusim vymyslet na pristi sezonu nejaky upgrade :)

prostredi

kemp je super, chatky jsou sice jednodussi nez na rozkosi, ale to obklopeni stromama, kemp do kruhu, kde se to da projit pesky a videt vsechno se mi zda paradni, priste jeste vychytame to, aby tam nebyli nejaci karavanaci aby nam tam kus placu nebyl uzmut a nenabouralo to radu aut. byli jsme tam prvne, takze sem taky nevedel jak to dopadne a co od toho poradne cekati. nastesti podle ohlasu je prostredi spravna volba, me osobne se to libilo a rozkos uz realizovat nebudu :)

pocasi

chapu ze se nekdo boji, ale vetsinou jsou to ti co jedou prvne. ale myslim ze kazdej muze potvrdit, ze tohle je to nejmensi. v patek lilo, provazy vody a pod stanama bylo paradne, super atmosfera i kdyz bylo pocasi hrozny, sobota se uklidnila a nekaplo cely den, sice pod mrakem a v mikinach, ale zadny problem, zadny dest, kdo se bal pocasi tak se boji zbytecne, je potreba to risknout a kdyz je to jednou za rok tak se z toho nepoto :)

TAK :)

HLAVNE CHCI PODEKOVAT VSEM, KDO S CIMKOLI POMOHOLI. STACI MALICKOST A I KDYZ SE TO NEZDA, TAK PRO SRAZ JE TO PODSTATNY.

BEZ JARDY A JEHO ZENY BY NEBYLO TAK SKVELY MASO

BEZ OLAFA BYCH SE U GRILU SMAZI JA NEBO BRATR

BEZ BAURAKA, BOBIKA A MARTYPA BYCH TAHAL SUDY S DEDKAMA V JAROMERI SAM :)

BEZ BRATRA A SEGRY BY TY AUTA BYLY ROZHAZENY A TREBA BY BYLY KOLONY NA VJEZDU

BEZ VSECH CO PRIDALI RUKU KE STAVENI ZAKLADNIHO TABORA A TAKY JEHO DEMONTAZI (LETOS SKLIZENO ZA NECELOU HODINU, NEUVERITELNY !!!) BYCHOM TAM BYLI JESTE TED.

A HLAVNE BEZ PANI PREZIDENTOVY, BYCH SE NA TO SNAD VYPRDNUL :)

DIKY VAM VSEM ZE SE VAM TO LIBILO, DIKY ZE JSTE PRIJELI, DIKY ZE STE FAJN A I KDYZ PRIJEDOU NOVY LIDE TAK JE VSICHNI VEZMOU MEZI SEBE A TI PAK JEZDI ZASE DAL, DIKY ZA POMOC, ZA TRPELIVOST A SNAD I ZA TO ZE DORAZITE ZASE ZA ROK. PO LONSKYM SRAZU, KDY BYLO JEN 77 AUT, JE TECH 119 NAPROSTO SKVELEJ VYSLEDEK A PRI VYROCI 10 LET TO ZKUSIME TRHNOUT NA CISLO 150 ;) UZ MAM V HLAVE PAR NAPADU, URCITE SI UDELAME I ANKETU MEZI SEBOU, CO BYSTE CHTELI APOD.

DIKY MOC.

JDU ZKUSIT NAPSAT NEJAKY CLANEK A DAT FOTKY, ALE NEZLOBTE SE KDYZ TO BUDE ASI AZ ZITRA

Odkaz ke komentáři

když to čtu tak jsem za všechny rád, že se to vyvedlo /podle toho co mi dneska vypravoval Ol@f tak výtečně/ a příští rok snad dorazíme i my. Letos jsem prostě nechtěl riskovat počasí a táhnout malýho 2 hodiny v autě, abysme jeli za hodinu domů, protože leje .... Ty co měli malý děti pochopí, ty co ne třeba časem.

PS: Vitto, když jsme jeli kolem sedmý okolo Zdib tak jsme chvíli přemýšleli ti udělat přepadovku :D

Odkaz ke komentáři

když to čtu tak jsem za všechny rád, že se to vyvedlo /podle toho co mi dneska vypravoval Ol@f tak výtečně/ a příští rok snad dorazíme i my. Letos jsem prostě nechtěl riskovat počasí a táhnout malýho 2 hodiny v autě, abysme jeli za hodinu domů, protože leje .... Ty co měli malý děti pochopí, ty co ne třeba časem.

PS: Vitto, když jsme jeli kolem sedmý okolo Zdib tak jsme chvíli přemýšleli ti udělat přepadovku :D

KABY : spickovy, Sejvi je prvni na svete kdo mel airbushovany vlasy do koutu :) horst fuchs jen cumi :D :D

bomba :) kobe bryant voe :D :D

PETR: Jeeeee ste se meli stavit :) Skoda :)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...