Přejít na obsah

Dodělání orig dálky

Doporučené příspěvky

nevím jestli je dobrý někomu dopručovat tuhle čínu

montoval jsem myslím 3 a u dvou majitelé používají původní klíče , třetí ještě bojuje

co ke mě jezdí kluci na dodělávky a mají rakso apod. tak bud nehorázně rozvyklaný a nebo slepený epoxidem nebo ěčím podobným.

Odkaz ke komentáři

jsou to klíče z mojí čtyřkolky takže jsou vyfrézovaný a protože mi jedna dálka nešla a druhá šla blbě tak se mi povedlo sehnat kompletní klíče včetně ovladačů, spínačky a komfortky ale protože komfortka neměla alarm a ta moje jo tak jsem si nechal svojí a jen vyměnil spínačku kde mi nefungoval S-kontakt a nakódoval ovladače k mojí jednotce

takže budeš mít jednotku a pak dojdeš si nechat vyfrézovat nový klíče pro dálkový ovládání podle těch svých bez ovládání

novou dálku jen normálně nakóduješ a funguješ

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj lidi,

přemýšlím taky o dálce na Tour r.v.2006, ale vysloveně se mi nechce se pouštět do elektriky sám a radši bych si to nechal od někoho udělat...Nevíte někdo o někom, kdo by to dělal v Plzni nebo okolí? A co by ste mi doporučili? Koukal sem na netu, že to rakso, by už snad mělo mít ty klíče nějak lepší, než bývaly...ale popravdě, klidně se obejdu bez vystřelováku a postačí klasická krabka...

Díky za všechny rady a typy...

Hele a kolik by to stálo nechat to udělat v origo servise, nebo aspoň s origo dílama...to je blbost?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Cau

Hodim to sem, protoze to je asi nejlepe vystihujici topic :)

Mam Octavku z r.98 centrál bez DO. Chtěl bych přidělat dálku. V origo servise by mi dodělali jen přívěšek na DO, ale já mám komplet vystřelováky z pětkový octávie ( vůbec teda nevim jak se do nich leze ( krome baterie, kde stačí jen odloupnout kryt ), ale to je trosku jina vec :) ) Takže otázka zní: Co budu potřebovat ( jestli nutně potřebuju novou komfortku, nebo jestli neexistuje jen sada na samotný DO bez všech těch serepetiček okolo, prostě něco co by mi jen zprovoznilo tu dálku ) a jestli to vůbec jde na ty klíče z OII (kódování, frekvence a jak se do nich leze :P ) ???

Dále jsem přemejšlel o tom polskym vyrobku od firmy RAKSO. Jelikož tam stojej za prd jen ty klíče a ty já mám, tak jestli někdo nevíte jestli jdou překopat jenom vnitřnosti z těch šmejdskejch do těch origo, nebo jestli nejde ta jednotka DO přeprogramovat na ty moje klíče.

Díky za případné odpovědi :))

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

pripojim se to temamtu.koupil jsem 2x 3tlacitkove vystrelovaky,+zamky protoze jsem koupil auto OC 1 2001/10mesic jen s jednim vystrelovacim 2tlacitkovym klicem.po prehozeni spinacky a napojeni na vaga mechanika mi vzdy spadlo spojeni.rekl mi ze me klice nejsou na moji octavii.ze potrebuji 2 tlacitkove?jak to tedy je?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...