Přejít na obsah

Záhadné skryté vypínače

Guest Radiance

Doporučené příspěvky

Zdravím,

u své jedničkové Octavie r.99, kterou jsem kupoval asi před půl rokem, jsem až dnes pod volantem našel dva naprosto záhadné vypínače (ne tlačítka), které tam určitě nejsou od výroby. Jeden (červený drát) jsem proměřoval a spíná 12V, byl ale celou dobu ve vypnutém stavu. Druhý je na černých tlustších drátech, neproměřoval jsem jej. Mate mě, že jsou docela dobře skryté (půl roku jsem si jich nevšiml, ačkoliv jsem již drobné úpravy prováděl), ale nejsou to "manuální imobilizéry" - auto jde v pohodě rozjet v libovolném stavu těchto vypínačů. Zkoušel jsem i spojitost s neoriginálním alarmem (zajištění skrytého tlačítka, další zoufalý pokus spočíval v testu funkce dálkových ovladačů), ale na nic jsem nepřišel. Nemá někdo jakékoliv tušení, k čemu by mohly být? Moc se mi nechce rozebírat palubovku, očividně se v elektrice někdo rejpal kopýtkama, takže záhadné dráty jsou kde tu a kde zase mají být, tak nejsou, ale kupodivu vše funguje jak má :D

Odkaz ke komentáři

Jo to je možné, taky jsem nad tím chvíli uvažoval (v nárazníku jsem dokonce našel jednu volně visící prázdnou objímku), ale raději jsem hodil dotaz sem, kdyby se s tím někdo náhodou setkal. Jak budu mít čas, tak zkusím najít kam ty dráty vedou, třeba je ještě k něčemu využiju.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...