matty663 Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Dobrý den ve spolek. Potřeboval bych si od Vás nechat poradit. Mám Octavii, 66kw, elegance, po fl. 2001. S vozem jsem absolvoval docela vážnou nehodu, vůz nechal opravit, ale bohužel po nehodě začal nedopisovat display palubního pc (v otáčkoměru)... Ze začátku bylo vše špatně čitelné (do úplnosti znaků vždy chyběla nějaká ta čárka), vše se však zhoršovalo až do dnešního stádia, kdy se na zeleném podkladu při procházení položek občas mihne černá čárka... :( V servise mi na dotaz ohledně opravy řekli, že si jedině můžu nechat vyměnit celý přístrojový štít za 8000,- což pro mě, jako studenta, není reálné. Celý štít jsem měl venku z palubní desky, bláhově se domnívaje, že bude povysunutý nějaký konektor. Konektory vypadaly ok, neměl jsem odvahu pokoušet se ten zalisovaný celek jakkoli rozebírat nebo s něčím hýbat... Máte někdo s něčím podobným zkušenosti? Dal by se třeba vyměnit samotný display? Nebo je možné že je opravdu jen něco povyskočené, povytažené? Display mechanicky poškozen není. A ještě jeden poddotaz. Taky mi přestalo fungovat podsvícení ovládání ventilace, klimy... Jak se dá ten panel vytáhnout? Díky předem za odpověď :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Na tie budiky si tu pozri temu o padajucich rucickach, majstri co opravuju tie by urcite vedeli spravit aj toto. Asi bude len nieco vyskocene. Co sa tyka osvetlenia, ziarovecka je za gombikom regulacie ventilatora. Das do strednej polohy a smerom k sebe vytiahnes. Ziarovku potom pinzetou, alebo buzirkou spravneho priemeru vydolujes. Pre dalsie dotazy pobehaj po sekcii OI, treba aj hladat. Dost odpovedi tu uz je popisanych... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty663 Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Témata jsem se snažil projít, ale nic co by mi pomohlo jsem nenašel... Možná mám oči z telete, ale nemohl by jsi mi prosím napsat jak přesně se jmenuje ta diskuze o padajícíh ručičkách? Jediná diskuze, v které se rešil problém podobný mému skončila tím, že se problém sám vyřešil, displaye naskočily zpět... To u mě po půl roce setrvávajícího stavu nehrozí :-D... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.