maros Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 kluci, part 18 hází chybu i přes několikanásobné stažení ;) šel by hodit znovu? Ja to stahoval ten den co sjem to tu daval a uplne v pohode. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Ja to stahoval ten den co sjem to tu daval a uplne v pohode. divný... já ho stáhl asi 5x a pokaždý hlásí při rozbalování chybu a při testu ho to ani neber jako pokračování předchozích rarů. Nemáš náhodou v počítači ten poslední part? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 tak už mi to funguje i z rapidu, divný, dřív to fakt nešlo. ale ukazuje mi to blbě ceny poraďte ještě, prosím, co s nimi :D díky Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Nastavit ceny u značek Značka - Utilita - INI editor - Nastavení zemí - nastavit: DPH A 20.0 CZK Přejmenovat soubor FPREIS.BIN Přejmenovat v adresáři u káždé automobilky C:\Etka\DATA\XX\ soubor na např. FPREIS_SK.BIN Tento soubor musí být před každou aktualizací přejmenován na původní nazev a typ. XX - SK, AU, VW, SE Nakopírovat ceníky Ceníky jsem upravil stačí nakopírovat do příslušného adresáře značky. Např Škoda_1.12.2009.rar. rozbalit a obsah nakopírovat do adresáře C:\Etka\DATA\SK\ Download: Uloz.to rapidshare.com nahraj.to Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 To plati i u te 7 ja mysle ze ten postup je psany na 7v2. Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 To plati i u te 7 ja mysle ze ten postup je psany na 7v2. Ted jsem to udelal na v7 a funguje to. Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 chlapi, z rapidu uz je to asi odstraneno, muzete hodit novy odkaz na tu 7.0? diky Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 chlapi, z rapidu uz je to asi odstraneno, muzete hodit novy odkaz na tu 7.0? diky Uz je to aktualizovano :) Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Nevím jestli nedělám něco špatně, ale aktualizace mi nejde :) Stáhnul jsem, rozbalil do C:\, spustil, a nic.. Píše že se nemůže připojit k serveru. A v ini-editoru to hlásí neplatné heslo/uživatele.. Může být problém že mám nainstalovanou i původní v2 verzi od Tecaru? Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Pise mi to taky ze nebylo navazano spojeni se serverem. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 A načítání VIN z netu vám funguje ? Mě ne ;) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 S VIN uz je to znamy problem, blbne to uz Skodovky, jde to udelat takto: Spustit AUDI vlozit VIN pro Skodovku nacte se VIN, hodi chybu. Odkliknout. Prepnout manualne na Skodovku a vlozit znovu VIN...nacteni OK. ;) Ted se mi asi stahla aktualizace pro Skodovku 321. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Díky za radu, takhle už to funguje ;) Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 S VIN uz je to znamy problem, blbne to uz Skodovky, jde to udelat takto: Spustit AUDI vlozit VIN pro Skodovku nacte se VIN, hodi chybu. Odkliknout. Prepnout manualne na Skodovku a vlozit znovu VIN...nacteni OK. :P Ted se mi asi stahla aktualizace pro Skodovku 321. Jj, už se to stahuje taky Jen rozbalit do C:\ a nic víc není potřeba :) Odkaz ke komentáři
sunnymartas Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Ahoj kluci mohl by mi někdo prosim napsat to instalační heslo mě to píše tohle a fak nevím co to je stahl jsem to na ulož to děkuji (TeCaRForUm.Com.uA_au*8a*_jd91#M%b^a@#!$///A ) Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 vlož ho tam bez ty konečný mezery.. Odkaz ke komentáři
sunnymartas Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Dík už to jde to jsem nezkoušel Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Doli: díky za radu,taky mi to poslední dobou nechtělo načítat VIN,takže jsem dal na tvojí radu a vše je už oki Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Dik super funguje to a je to bomba, jen sem tam nenasel cenik na VW nebyl by jeste nekde v zaloze?? nebo sem to nezvladl? Diky Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 pri aktualizaci SK 323 mi to neustale konci chybou. Je problem je pouze u mne nebo se jim tahle aktualizace nepovedla? Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 u mne bez problemu - uz SK 325 Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 (upraveno) Já jsem asi úplná lama, ale nevím jak aktualizovat :) Updaty se mi stáhly (do C:\Etka\DATA\SK\Upload\ - eupdsk320D.exe a 321), ale automatická aktualizace neproběhne - jen to nabídne aktualizaci, ale pak to nic neudělá. Zkoušel jsem spustit updaty ručně, zadal jsem přiložené heslo, rozbalilo se to všechno do c:\, ale pak to ohlísilo chybu (nelze nalézt winupd.exe). Předpokládám že se měl rozbalit ještě i winupd.exe a nahrát do C:\, ale Vista mají c:\ chráněné.. A nebo se to má dělat ještě nějak jinak? Dá se rozbalit update jinam než do C:\? Upraveno Únor 7, 2010 uživatelem P.T. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 pri aktualizaci SK 323 mi to neustale konci chybou. Je problem je pouze u mne nebo se jim tahle aktualizace nepovedla? mě aktualizace funguje také bez problémů uz SK325 ... a neměl jsi tam při aktualizaci dané české ceny ? při aktualizaci tam musí být vždy původní ceník/soubor FPREIS.BIN jinak update skončí chybou ... Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Já jsem asi úplná lama, ale nevím jak aktualizovat Updaty se mi stáhly (do C:\Etka\DATA\SK\Upload\ - eupdsk320D.exe a 321), ale automatická aktualizace neproběhne - jen to nabídne aktualizaci, ale pak to nic neudělá. Zkoušel jsem spustit updaty ručně, zadal jsem přiložené heslo, rozbalilo se to všechno do c:\, ale pak to ohlísilo chybu (nelze nalézt winupd.exe). Předpokládám že se měl rozbalit ještě i winupd.exe a nahrát do C:\, ale Vista mají c:\ chráněné.. A nebo se to má dělat ještě nějak jinak? Dá se rozbalit update jinam než do C:\? A nechybi ti treba aktualizace pred tim a proto ti to neaktualizuje ? Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 To ne - aktuální sestavení mám 785/313/319/785, stažené mám VW 786 a 787, SK 320 a 321, SE 314 a 315 a AU 786 a 787. Ceníky jsem tam zatím nenahrával, je to přímo ta verze stažená z netu. Jediná úprava byla nastavení DPH pro všechny značky, ale to by na update nemělo mít vliv, ne? Jak aktualizujete vy? Stáhne se to a zaktualizuje samo přímo v Etce, nebo to automaticky stáhnete, ale pak aktualizujete ručně? Případně je potřeba ještě něco nastavit v ini editoru? Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Po spuštění Etka sama zkontroluje aktualizace a pokud nějaké jsou, tak je stáhne a napíše, že aktualizace jsou staženy, a že se instalace aktualizace spustí v přehledu značek, takže pak v tom přehledu značek (úvodní obrazovka) klikneš na aktualizace a tím se ti to začne instalovat a samozřejmě je pak potřeba zadat heslo ... Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 (upraveno) Tak to mi právě nejde Aktualizace se stáhly, nabídne to aktualizaci VW 786, ale když to potvrdím, tak se nic neděje Ani heslo nemám kam zadat :D Edit: Tak už vím, v čem byl problém. Pod Vista je nutné Etku spouštět v administrátorském režimu! Upraveno Únor 9, 2010 uživatelem P.T. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak to mi právě nejde ;) Aktualizace se stáhly, nabídne to aktualizaci VW 786, ale když to potvrdím, tak se nic neděje :D Ani heslo nemám kam zadat :D Edit: Tak už vím, v čem byl problém. Pod Vista je nutné Etku spouštět v administrátorském režimu! A nebo si vypni řízení uživatelských účtů a máš klid Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Přijde mi to jako dobrá funkce Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky