Přejít na obsah

Etka 7 v2

Doli

Doporučené příspěvky

Ja to stahoval ten den co sjem to tu daval a uplne v pohode.

divný... já ho stáhl asi 5x a pokaždý hlásí při rozbalování chybu a při testu ho to ani neber jako pokračování předchozích rarů. Nemáš náhodou v počítači ten poslední part?

Odkaz ke komentáři

Nastavit ceny u značek

Značka - Utilita - INI editor - Nastavení zemí - nastavit: DPH A 20.0 CZK

Přejmenovat soubor FPREIS.BIN

Přejmenovat v adresáři u káždé automobilky C:\Etka\DATA\XX\ soubor na např. FPREIS_SK.BIN

Tento soubor musí být před každou aktualizací přejmenován na původní nazev a typ.

XX - SK, AU, VW, SE

Nakopírovat ceníky

Ceníky jsem upravil stačí nakopírovat do příslušného adresáře značky.

Např Škoda_1.12.2009.rar. rozbalit a obsah nakopírovat do adresáře C:\Etka\DATA\SK\

Download:

Uloz.to

rapidshare.com

nahraj.to

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli nedělám něco špatně, ale aktualizace mi nejde :)

Stáhnul jsem, rozbalil do C:\, spustil, a nic.. Píše že se nemůže připojit k serveru. A v ini-editoru to hlásí neplatné heslo/uživatele..

Může být problém že mám nainstalovanou i původní v2 verzi od Tecaru?

Odkaz ke komentáři

S VIN uz je to znamy problem, blbne to uz Skodovky, jde to udelat takto: Spustit AUDI vlozit VIN pro Skodovku nacte se VIN, hodi chybu. Odkliknout. Prepnout manualne na Skodovku a vlozit znovu VIN...nacteni OK. ;)

Ted se mi asi stahla aktualizace pro Skodovku 321.

Odkaz ke komentáři
S VIN uz je to znamy problem, blbne to uz Skodovky, jde to udelat takto: Spustit AUDI vlozit VIN pro Skodovku nacte se VIN, hodi chybu. Odkliknout. Prepnout manualne na Skodovku a vlozit znovu VIN...nacteni OK. :P

Ted se mi asi stahla aktualizace pro Skodovku 321.

Jj, už se to stahuje taky :lol:

Jen rozbalit do C:\ a nic víc není potřeba :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Já jsem asi úplná lama, ale nevím jak aktualizovat :)

Updaty se mi stáhly (do C:\Etka\DATA\SK\Upload\ - eupdsk320D.exe a 321), ale automatická aktualizace neproběhne - jen to nabídne aktualizaci, ale pak to nic neudělá. Zkoušel jsem spustit updaty ručně, zadal jsem přiložené heslo, rozbalilo se to všechno do c:\, ale pak to ohlísilo chybu (nelze nalézt winupd.exe). Předpokládám že se měl rozbalit ještě i winupd.exe a nahrát do C:\, ale Vista mají c:\ chráněné..

A nebo se to má dělat ještě nějak jinak? Dá se rozbalit update jinam než do C:\?

Upraveno uživatelem P.T.
Odkaz ke komentáři
pri aktualizaci SK 323 mi to neustale konci chybou. Je problem je pouze u mne nebo se jim tahle aktualizace nepovedla?

mě aktualizace funguje také bez problémů uz SK325 ...

a neměl jsi tam při aktualizaci dané české ceny ? při aktualizaci tam musí být vždy původní ceník/soubor FPREIS.BIN jinak update skončí chybou ...

Odkaz ke komentáři
Já jsem asi úplná lama, ale nevím jak aktualizovat :palec:

Updaty se mi stáhly (do C:\Etka\DATA\SK\Upload\ - eupdsk320D.exe a 321), ale automatická aktualizace neproběhne - jen to nabídne aktualizaci, ale pak to nic neudělá. Zkoušel jsem spustit updaty ručně, zadal jsem přiložené heslo, rozbalilo se to všechno do c:\, ale pak to ohlísilo chybu (nelze nalézt winupd.exe). Předpokládám že se měl rozbalit ještě i winupd.exe a nahrát do C:\, ale Vista mají c:\ chráněné..

A nebo se to má dělat ještě nějak jinak? Dá se rozbalit update jinam než do C:\?

A nechybi ti treba aktualizace pred tim a proto ti to neaktualizuje ?

Odkaz ke komentáři

To ne - aktuální sestavení mám 785/313/319/785, stažené mám VW 786 a 787, SK 320 a 321, SE 314 a 315 a AU 786 a 787. Ceníky jsem tam zatím nenahrával, je to přímo ta verze stažená z netu. Jediná úprava byla nastavení DPH pro všechny značky, ale to by na update nemělo mít vliv, ne?

Jak aktualizujete vy? Stáhne se to a zaktualizuje samo přímo v Etce, nebo to automaticky stáhnete, ale pak aktualizujete ručně? Případně je potřeba ještě něco nastavit v ini editoru?

Odkaz ke komentáři

Po spuštění Etka sama zkontroluje aktualizace a pokud nějaké jsou, tak je stáhne a napíše, že aktualizace jsou staženy, a že se instalace aktualizace spustí v přehledu značek, takže pak v tom přehledu značek (úvodní obrazovka) klikneš na aktualizace a tím se ti to začne instalovat a samozřejmě je pak potřeba zadat heslo ...

Odkaz ke komentáři

Tak to mi právě nejde :palec: Aktualizace se stáhly, nabídne to aktualizaci VW 786, ale když to potvrdím, tak se nic neděje :palec: Ani heslo nemám kam zadat :D

Edit: Tak už vím, v čem byl problém. Pod Vista je nutné Etku spouštět v administrátorském režimu!

Upraveno uživatelem P.T.
Odkaz ke komentáři
Tak to mi právě nejde ;) Aktualizace se stáhly, nabídne to aktualizaci VW 786, ale když to potvrdím, tak se nic neděje :D Ani heslo nemám kam zadat :D

Edit: Tak už vím, v čem byl problém. Pod Vista je nutné Etku spouštět v administrátorském režimu!

A nebo si vypni řízení uživatelských účtů a máš klid :angry:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...