Oc Co ii Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 ...rybářské potřeby "odhazovací šňůra" 1m cca 6,- Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Nápisy sem už taky sundaval (ne na Octavii) a můžu říct, že to byla fakt sranda proti tomu zasranýmu lepidlu od miltecu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Hi hi hi Tuning by MILOŠ TECOVSKÝ taky miluji. Lidii nalepí na káru co se dá a myslej si, že je to gut. Kdyby raději ty prachy dali do servisu, udělali by lépe. Jinak se zbytečně trápíte všemožnýma nechtama a rozpouštědlama. Na servisu jen e jen AKU vrtačka a speciální kotouček určený právě na odstraňování lepidlo. Bere i komplet samolepku s lepidlem. Záležitost pak počítána na desítky sekund a při tom v druhý ruce klidně cígo - pro Ty kdo kouří :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Sundával jsen jednou samolepky z našeho služebáku . Šel jsem do prodejny s lakama a tam mi ten chlápek prodal německej přípravek na sundání lepidla po samolepkách a fakt SUPER!! Lepidlo se pak jen odrolilo.. Letos jsem skusil navoskovat auto tvrdým voskem od sonaxu a mouchy i po zaschnutí šli dolu. Koupil jsem k tomu švécký hadřík a teplá voda udělá své ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 potvrzuji, švédská utěrka funguje. Výborná věc. Používám ji také moc rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
:Petr Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Já sundával nálepku vzadu na 5.dveřích taky nedávno. Nebyla moc velká (cca 8x4cm), takže jsem s citem postupně nahřál horkovzdušnou pistolí nastavenou tuším na 110°C... a pomaličku sloupnul. Většina lepidla pěkně zůstala na nálepce. Zbytek jsem zatepla utřel hadrem s tech. benzinem ani mi nevychládlo kafe :) Lepidlo musí pryč co nejdřív, jak to tam necháte a nachytá se do toho prach a bordel jde to hodně blbě dolů. Hlavně pozor s nahříváním v zimě. Benzín a jeho výpary taky udržujte od horkovzduš. pistole co nejdál, ať nemáte stylově ožehnutou RZ jako kamarád u audiny co jsem mu tu horkovzduš. půjčil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sojert Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Jde to WDéčkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomíček Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ahoj. Nejlepší jak si sundat nápisy na 5 dveřích je si počkat až vám trefí na křižovatce kikina jako mě. A pak vám řekne že neviděla červenou. ve škodovce sem dostal novej nárazník a pátý dveře a nápisi mi dali do ruky. a je to bez práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iMe1980 Odesláno Únor 27, 2019 Sdílet Odesláno Únor 27, 2019 Desinfekcni ubrousky, nehet, lestenka. Taky cesta, po které jsem šel polední hodinu a výsledek se dostavil. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.