nollie Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Poradí mi někdo, jak sundat takový to lepidlo od těch různejch nápisů? Měl sem na autě takovou opičárnu od Milotecu a to rozhodně muselo pryč. Jenže zůstalo tam potom takový to lepidlo a vůbec se mu nechce dolu. Pomocí nehtu sem sundal tak 5cm... Nějakej fígl někdo? Pro upřesnění: byl tam takovej reflexní pruh na pátejch dveřích dole. http://milotec.de/popup_image.php?pID=1867&imgID=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 skús technický benzín :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 skús technický benzín :( Ten sem po ruce bohužel neměl. Zkoušel sem normální do sekačky, ale bez úspěchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 úplně ze všeho je nejlepší jarová voda a nějaká žiletka(obyč co koupíš v obi nebo bauhausu s tou rukojetí) pak jen namáčíš a škrábeš. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 úplně ze všeho je nejlepší jarová voda a nějaká žiletka(obyč co koupíš v obi nebo bauhausu s tou rukojetí) pak jen namáčíš a škrábeš. :( Jarovou vodu sem zkoušel, ale pouze právě v kombinaci s nehtem. Nic dalšího sem na to nechtěl používat, abych nezkurvil lak. Pokud nepřijde jiná rada, zkusim to. Díky za rady. Můžete další 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Techničák nebo líh. Potřebuješ to hlavně odmastit. Žiletkou bych to nedělal-porušíš lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Musis pouzit technicky benzin a ne benzin ze sekacky... tam mas totiz i olej... Skus si sehnat technicak a pujde ti to tim... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Jedině technickej benzín, jak už se tu psalo....tím to jde dolů spolehlivě a laku neublížíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 OK. Díky za rady. Běžim ho koupit. Pak dám vědět, jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Mne to ešte išlo dole Tempom (či jak sa volá tá jemná leštiaca pasta) mal som totiž pod písmenami taký zažltnutý lak, aj to sa viacmenej stratilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 nollie: tak co sundal jsi to technickym benzínem ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 nollie: tak co sundal jsi to technickym benzínem ?? :( Tak sem se k tomu dostal až před chvílí. Technickym benzínem to nešlo :( Jen pro představu vkládám foto (dost nekvalitní - mobil) toho, jak to vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Tak sem to už dokázal. Za pomocí technickýho benzinu, kusu starýho prostěradla a plastovýho trojúhelníku na škrábání ledu. Byla to ale neskutečná šichta, s kámošem sme to trápili dolu dvě hodiny! Fuck off Milotec!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 velmi pristupne miesto :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Tak sem to už dokázal. Za pomocí technickýho benzinu, kusu starýho prostěradla a plastovýho trojúhelníku na škrábání ledu. Byla to ale neskutečná šichta, s kámošem sme to trápili dolu dvě hodiny! Fuck off Milotec!!! Tak jsem rád, že jsem ti pomohl :( Dobrá šichta :-) Ale výsledek je good. Žádný porušení laku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 nekdo tu spominal ze na hmyz je dobra zaclona..neviem ci by to pomohlo aj tu..mozno ano :( ..tak prebuducnosť :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 nekdo tu spominal ze na hmyz je dobra zaclona..neviem ci by to pomohlo aj tu..mozno ano :( ..tak prebuducnosť :( To drželo jak pitomý! Nevim esli by záclona pomohla, asi by to bylo jedno... Je fakt, že ten technickej benzín to aspoň trošku porušil, změknul... Podstatná část se pak odstranila tou plastovou škrabkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Tu zaclonu jsem nekde spominal ja... ale na odstraneni hmyzu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 no aspon že to maš konečně dole asi to byla pěkna piplačka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Tu zaclonu jsem nekde spominal ja... ale na odstraneni hmyzu :( viem ze to bol jeden z vas co maju nick na p2 ale nevedel som ci p2m alebo p2p :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 já sundaval nápis tuším na jaře... a zbytek lepidla jsem sundal nehtem :( a pak jsem to přejel benzínovým čističem! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 ahoj ako dam dole ten napis na zodnom kufri octavia? nejsu tam niake dierky pod tym alebo nieco podobne?? alebo enzostane mi tam lepidlo popripade ako ho dam dole a cim najlepsie dat dole ten napis a popripade aj oznacenie motorizacie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Napis OCTAVIA na 5.dverach-kufri das dole: 1.Zozen si rybarsky vlasec-silon a tym to odrezes a zvysok lepidla das dole technickym benzinom. Ziadne dierky pod napisom octavia+motorizacia nie su. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 niecim inym sa to dole neda dat jak silonom to zrovna nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 obyčejná nit bude dostačující 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 diky uz ej to dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Pro ostatni, kteri se chystaji sundat napis... Sundávání nápisů (samolepek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 dodal bych ze zbytek lepidla nekdy lze i odrit pouze prstem, ja dal na hadru autosampon a slo to jedna basen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oc Co ii Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 V práci jsme sundávali lepidla WD-40, když to nevadilo a super, jinak je to pakárna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Na hmyzy je nejlepsi kdyz to sundas hned dolu jak je to cerstve. V opacnem pripade to tezce pujde. Ja zkousel vse mozny krome cisticu na ty potvorky. Pomahaji navlhcene noviny. Nehat ih "pusobyt" cca 10-15 min a pak s auto samponem vicistit a to poradne. Nedoporucuju pro bila auta jinak budete moc precist titulni stranku primo z kapoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.