Guest maverick.speedy Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Prodám škoda octavia II, přestavba na facelift RS rok výroby 2005 najeto 111000, 2.0 TDI 103 kw, DSG, kůže, el. okna, zrcátka, parkovací asistent, serviska, xenony, volant RS, ABS, ASR, litá kola, a mnoho dalšího. poškozené plato střechy a plechové díly, snadná oprava. nosníky nehnuty, motor OK, Airbagy OK, Chladič OK, světla, mlhovky, denní svícení OK, auto je plně pojízdné, jen prasklá hadička na vodu více foto na mail, momentálně odstrojeny přední blatníky, nárazník a stropnice - chtěl jsem to opravit, ale není na to čas - vše dám k vozu, cena 120 000, dohoda - sleva možná, spěchá. telefon: 723 675 648 Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Prodám škoda octavia II, přestavba na facelift RS rok výroby 2005 najeto 111000, 2.0 TDI 103 kw, DSG, kůže, el. okna, zrcátka, parkovací asistent, serviska, xenony, volant RS, ABS, ASR, litá kola, a mnoho dalšího. poškozené plato střechy a plechové díly, snadná oprava. nosníky nehnuty, motor OK, Airbagy OK, Chladič OK, světla, mlhovky, denní svícení OK, auto je plně pojízdné, jen prasklá hadička na vodu více foto na mail, momentálně odstrojeny přední blatníky, nárazník a stropnice - chtěl jsem to opravit, ale není na to čas - vše dám k vozu, cena 120 000, dohoda - sleva možná, spěchá. telefon: 723 675 648 Já bych Ti mohl za to nabídnout max. 60 tis.Je to totálka vyplacená pojišťovnou,a oprava se nevyplatí (ale asi právě proto to prodáváš,né že by si neměl čas),cena je úplně mimo a ještě za tenhle rok.Motor s tímto r.v. je bez hodnoty.Pouze noty a DSG má nějakou malou cenu. Odkaz ke komentáři
Guest maverick.speedy Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Děkuju, ale 60 je fakt málo, už jen kvůli xenonům atd.... už pojišťovna mi nabídla víc za výkup, a prodávám to vážně protože na to nemám čas a hlavně teď ani místo, ale každopádně Ti děkuju.... Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Xenony na Fl koupíš za 8 tis. a že Ti pojišťovna nabídla za tohle 120 ti. ,nebo dokonce více,tak to nemůžeš myslet vůbec vážně.Hodnota auta před poj. událostí (dle výbavy a r.v.)je cca 180 tis.Samozřejmně,že pojišťovna se snaží vyhnat hodnotu zbytků na co nejvíc,aby ten rozdíl byl co nejmenší.Jestli Ti ocenili hodnotu zbytků na 120tis. nebo víc,tak si jim to měl za tyhle peníze nechat.To Ti za totálku nikdo nedá!!!! :o Odkaz ke komentáři
Guest maverick.speedy Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Říkám, že jsem to chtěl opravit.... bohužel to teď nezvládám a čekat třeba půl roku nemůžu, protože jí nemám kam dát.... jinak výbava je elegance... a jinak psal jsem že sleva možná, ale rozhodně ne na polovinu... to se na mě nezlob Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Já se na Tebe nezlobím.Ale na tom autě není co opravovat,to je prostě totál.Nebo si chtěl řezat střechu a boky atd. ?to si jí ale můžu koupi nebouranou,a ještě mi zůstane na dovolenou na Kubě. :lool: Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 tohle opravit by byl mazec no :) nema cenu ztracet cas. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 hosi pls reste toto pres sz ju... dik... Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Sorryy ale nemohu nereagovat .. . Už jsem za svojí působnost opravil mraky bouraček ... ale nechápu za co chceš tolik peněz na autě není zdravej plech mimo tak možná 5 vratech a z. nárazník Na ten předek bych taky moc nesázel chladiče budou minimálně pomačkané . .. . a To že nějak nabastlené xenony (pardon za tento výraz ale pěknou práci a nivelaci origo kvalitě vidím jenom zřídka)svítej ,ještě neznamená že jsou o.k. A ještě tento motor .. BKD na 100% ,podobná auta se prodávají nebouraná okolo 150-160 tisíc ... fakt moc ..nesmysl tak prodeji zdar Odkaz ke komentáři
Guest maverick.speedy Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Děkuju za názor, už je prodaná... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky