iguka Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Tak už jsem se na ten můj popraskaný zapalovací modul nemohl dívat, tak jsem ho vyměnil. Nový jsem vzal Teslu http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6n0905104-zapalovaci-modul-favorit-felicia-octavia.html Neměl jsem sice žádné problémy se startem, ale když jsem se pak díval, jak byl prasknutý, tak by to na sebe nenechalo dlouho čekat. Před pár týdny mi auto za jízdy trochu pocukávalo, tak nevím, jestli to přikládat tomu starému modulu. Navíc, když jsem starý modul sundával, tak se mi i rozlomil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 já ho měnil, když byl popraskaný ještě méně. Myslím, že jsi to stihl za 5 minut dvanáct. Už se vytrhl i z toho uchycení. Stačil někaký vetší otřes a upadnul by ti za jízdy = stop a dál ni krok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Jo, to máš pravdu. V létě se chystám do Chorvatska, ta to dávám do kupy. Koukni ještě, jak mám popraskaný klíňák. Začal šustit, po natření mýdlem, přestal. Ale už jsem koupil nový, chystám se na výměnu, jen zatím na to nemám klíč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 nooo tak ten vypadá taky libově vyměnit...ikdyž bez serva a bez altíku se nějaký ten kousek dojet dá B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.